PİAZZA, SİNEMA BİLETİ HEDİYE EDİYOR

PİAZZA, SİNEMA BİLETİ HEDİYE EDİYOR
Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini bölge halkının ayağına getiren, Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza, Ramazan'a özel sinema kampanyası ile ziyaretçilerini sevindiriyor.

İftar Sofraları Şenleniyor
Ramazan ayı boyunca iftar saatinde Piazza AVM'deki kafe, restoranlardan toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyelerine, sinema bileti hediye ediliyor. Ulusal ve uluslararası birçok markayı bünyesinde bulunduran ve yılın 365 günü birbirinden cazip fırsatlar sunan Samsun Piazza'da Cinemaximum işbirliği ile gerçekleştirilen kampanya iftar sofralarına eğlence katıyor.

Vizyondaki Filmler
Ziyaretçiler hem aile, eş ve dostlarıyla sultanlara layık iftar sofralarında iftarlarını açıyor, hem de vizyondaki en yeni yerli ve yabancı filmleri hiçbir ücret ödemeden izleme fırsatı buluyor. Cinemaximum'un ferah, geniş ve konforlu ortamında film izleyen ziyaretçiler, kampanyadan oldukça memnun görünüyorlar. Bu fırsattan yararlanmak için 50 TL ve üzeri alışverişin yanı sıra ücretsiz bir üyelik sistemi olan Piazza Club üyesi olmak yeterli. Dileyen herkes danışma birimine başvurarak, Piazza Club üyesi olup bu kartın avantajlarından hemen faydalanabiliyor. Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.