UMUT'UN TEDAVİSİ ANTALYA'DA SÜRECEK

UMUT'UN TEDAVİSİ ANTALYA'DA SÜRECEK
ANTALYA'da geçirdiği trafik kazası sonrası hafızasını yitirip felç kalan ve 7 aydır Samsun'da bulunan Umut'un buradaki tedavisi sona erdi.

Umut ve koruyucu annesi Gülsüm Kabadayı, dün akşam uçakla Antalya'ya döndü.
Antalya'da 6 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrasında felç kalarak bilincini yitiren, Gülsüm Kabadayı'nın da bakımını üstlendiği, kemik yaşı 21 olarak belirlenen Umut'un Samsun'daki tedavisi sona erdi. 29 Aralık 2013 tarihinden bu yana Samsun'da özel bir hastanede tedavi gören Umut, dün akşam uçakla Antalya'ya döndü.

Samsun'a çok kötü durumda geldiklerini hatırlatan Umut'un korucuyu annesi Gülsüm Kabadayı, "Samsun'da sevgi seli ile karşılanmıştık. Umut, yaklaşık 7 ay tedavide zorluklar yaşadı, acılar çekti ama şu anda oturabiliyor. Güçlendi, kuvvetlendi. Artık daha bilinçli. Pozisyon verdiğimizde başını 5-10 dakika tutabiliyor. Biz Samsun'a ambulans uçakla gelmiştik. Ama dönerken normal uçakla ayrıldık. Eğer bu tedavi daha önce başlamış olsaydı belki de Umut şu anda yürüyor olacaktı. Oradaki arkadaşlar her zaman benim annem babam oldular. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler olacak. Antalya'da da tedavimize devam edeceğiz. Burada da lokomat cihazı bulunuyor. Müracaat edip rapor çıkartacağız ve tedaviyi burada sürdüreceğiz" diye konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.