Kelepçe takmak gayri insani

Kelepçe takmak gayri insani
Saadet Partisi (SP) Samsun İl Başkan Av. Hasan Bayram Var, "Her kurumda yanlış yapabilecek kimseler olabilir.

Ancak bunun tam tespit edilmeden cadı avına dönüştürülmesi büyük bir hatadır. Medyadan takip ettiğimiz kadarıyla Ramazan ayında kaçma teşebbüsü olmayan, oruçlu olan bu insanlara başta kelepçe takmak gibi gayri insani uygulamalar karşısında büyük üzüntü yaşıyoruz." diye konuştu.

Hasan Bayram Var, cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra AK Parti içerisinde başbakanlık kavgası yaşanacağını öne sürerek "Bu kavgalar neticesinde AKP aynen ANAP veya DYP gibi temeli olmadığı için parçalanıp yok olacaktır." dedi.

Başkan Var, partisinin gelecek dönemde yapacağı çalışmaları anlattı. Milli Görüş çizgisinden gelen bir ekip olarak her zaman hak ve hakikatin yanında olacaklarını dile getiren Var, "Milli Görüşçüler olarak hiçbir zaman inandığımız ve benimsediğimiz ilkelerimizden taviz verilmesi mümkün değildir ve bu esaslar partimizin olmazsa olmazıdır.” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde ilk turda hiçbir adaya da destek vermeyeceklerini ifade eden Var, “Çünkü bu adayların hiç birisi de bizim savunduğumuz ilke ve prensipleri hakkıyla temsil edecek nitelikte değil. Seçilecek adayın yapacağı kötü icraatların vebalini üzerimize alamayız." şeklinde konuştu.

AK Parti'yi seçimlerden sonra iç karışıklıkların beklediğini iddia eden Başkan Var, gidişatı kimsenin kestirmesinin mümkün olmayacağını, tabanı olmayan partilerin günün birinde mutlaka yok olacağına dikkat çekerek geçmişte ANAP ve DYP gibi partilerin buna en güzel örnek olduğunu aktardı. Başkan Var, vatandaşın yine tek tercihinin Milli Görüş çizgisinin tek temsilcisi olan SP olduğuna dikkat çekti. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.