"Ramazanı Dolu Dolu Geçiriyoruz "

"Ramazanı Dolu Dolu Geçiriyoruz "
Atakum Belediyesi'nin katkıları ile Kadir Gecesi nedeniyle Sultan Camii'nde düzenlenen iftara katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,

"Ramazan'ı halkımızla birlikte dolu dolu geçirmeye devam ediyoruz. Kadir Gecesi'ni de burada, bu güzel topluluk ile birlikte geçirmekten memnuniyetini yaşıyorum" dedi.
İlçelerinin 55 mahallesinde, bazen tek tek bazen de 3-4 mahalleyi ortak bir alanda da bir araya getirerek düzenledikleri iftarların sonuna doğru geldiklerini dile getirerek sözlerine devam eden Başkan Taşçı, "Halkımızla birlikte yaptığımız iftarlarımızın sonuna gelmemiz ve Kadir Gecesi, bana Ramazan'ın sonuna yaklaştığımızı hatırlatıyor ve üzülüyorum. Diğer yandan Kadir Gecesi'ni idrak ettiğimiz ve bayrama ulaşacağımız için de mutluluk duyuyorum."diye konuştu.
Ramazan nedeni ile düzenledikleri iftarlar sayesinde Atakumlulara teşekkür etme fırsatını da bulduğunu belirten Başkan Taşçı, " Göreve başladığımızdan bu yana geçen sürede ulaşamadığımız, verdikleri destekten dolayı teşekkür edemediğimiz hemşerilerimiz vardı. Bu iftarlar sayesinde onları da görmüş ve teşekkür etmiş olduk" şeklinde konuştu.
Başkan Taşçı, her iftarda olduğu gibi Kadir Gecesi nedeniyle Sultan Camii'nde düzenlenen iftarda da çocuklara ve büyüklere dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramlarında bulundu. Başkan Taşçı, bir ara dondurma tezgâhının başına geçerek isteyenlere dondurma da dağıttı. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.