KÖKTAŞ 'ONLAR İÇİN DUA EDELİM'

KÖKTAŞ 'ONLAR İÇİN DUA EDELİM'
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İlçe Başkanlıkları tarafından organize edilen meydan iftar programı Ladik'te yapıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin düzenlediği meydan iftarında Ladiklilerle bir araya geldi.
Gerçekleşen iftara ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, teşkilat üyeleri, İşadamları. mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş vatandaşlarla sohbet etti.
Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı'nın selamlama konuşmasının ardından söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, iftara katılan Ladiklilere seslendi.

Başkan Köktaş, "Sizlerle beraber 12 yıl önce başladığımız hizmet yolculuğumuza yine sizlerin refakatinde, sizlerle omuz omuza devam ediyoruz. Biz bugüne kadar milletimizden farklı bir şey düşünmedik. Hep sizlerin düşündüğünü düşündük, hep sizlerle mutlu olduk, hep sizlerle birlikte üzüldük. Bundan sonra da bizim için farklı olmayacak.
Dünya da değişim olurken, Türkiye parlayan bir yıldız gibi yerini alırken, maalesef içimizi kanatan, bizleri üzen, insanlık suçu işlenen Filistin'i , Suriye'yi, Mısır'ı, Arakan'ı, Somali'yi unutmamamız gerekir. Onlar için dua edelim. Oradaki insanlar bizim gibi mutlu, huzurlu, gelecekten emin değiller. Allah'ım onların yardımcısı olsun. Huzura mutluluğa kavuştursun. Özellikle son on beş gündür Filistin'de sivil yavruları bombalarla katleden, cinayet işleyen İsrail yönetimini şiddetle lanetliyorum. Cenab-ı Allah bu manevi ayın ikliminde onları ıslah eylesin.
Bu süreç içinde, İsrail'e zamanında 'Siz adam öldürmesini iyi bilirsiniz, sizin işiniz adam öldürmek' diyerek her zaman tepkisini gösteren Recep Tayyip Erdoğan'a da 10 Ağustos'a giden yolda Rabbim ona güç kuvvet versin. Milletimizin 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde onun yanında olacağından hiç şüphemiz yok. İlk defa milletimiz Cumhurbaşkanını kendisi seçecek, işte, benim kendi seçtiğim cumhurbaşkanı diyeceği seçim günü olan 10 Ağustos'a doğru gidiyoruz.
Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız cumhurbaşkanlığı makamını bir dinlenme makamı olarak görmüyor, Cumhurbaşkanı yürütmenin başı, kuş uçşa haberi Olacağını söylüyor. Yani makam yerim değişse de bizim milletimize olan hizmet sevdamız asla bitmeyecek diyor. Bizim de her zaman anlayışımız bu, her zaman onun izinde gidiyoruz.
Onun için bu süreci ihmal etmeyelim, bu süreçte çok daha fazla çalışalım, akrabalarımıza, dostlarımıza, yanımızdakilere, komşularımıza mutlaka sandığa gitmelerini söyleyelim. Sandığa gidelim ki ilk turda bu işi bitirelim ve en yüksek oy ile adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak seçelim." dedi. Leyla Asan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.