NUMANOĞLU İFTAR PROGRAMI İLE VEDA ETTİ

NUMANOĞLU İFTAR PROGRAMI İLE VEDA ETTİ
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrılan İlçe Müdürü Davut Numanoğlu'na Samsun Büyük Otel'de düzenlenen iftar programı ile veda edildi.

BAŞKAN ÖZBALCI'DA KATILDI
İftar Programına Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Eski İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Ladik belediye Başkan Yardımcısı Seyidahmet Sulubey, İlkadım eski Şube Müdürleri Seyfettin Mayuk, İrfan Yüksel, Ahmet Özker ve okul müdürleri katıldı.

NUMANOĞLU GÖREVİMİZ SONA ERDİ
Eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu" 2008 yılında kurucu müdür olarak başladığımız görevimiz sona erdi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde eğitim uzmanı olarak görev yapacağız. Okul müdürlerimiz ile İlkadım'da eğitimin başarısı için uyumlu ve başarılı bir şekilde çalıştık. Göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum '' dedi.

BAŞKAN EKİP RUHU İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK
Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ise." İlkadım'da eğitim yönetici olarak görev yaptığım sürece tüm yöneticilerimizle ekip ruhu içerisinde çalıştık. Huzurlu ve uyumlu geçen eğitimdeki bu çalışmalar ile İlkadım Samsun'da eğitimde rol model olmuştur. Emeği geçen tüm yöneticileri, öğretmenleri kutluyorum. Ayrılan yöneticilerimize bundan sonraki çalışma ve aile hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu İftar yemeğinin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.