"Hizmetsiz Geçen Yılları Telafi Edeceğiz"

"Hizmetsiz Geçen Yılları Telafi Edeceğiz"
Körfez ve Oyumca Mahalleleri sakinlerini buluşturan iftar yemeğinde bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Yapacağımız projelerle ve işlerle, hizmetsiz geçen yılları da telafi edeceğiz" dedi.

İftar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ercan Albayrak, AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, il,ilçe yönetim, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Körfez ve Oyumca Mahallesi Sakinleri'nin katılımı ile gerçekleştirildi. İftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Atakum iİçe Başkanı Ömer Faruk Şahin., " 30 Mart'tan sonra AK belediyeciliğin farkını gördüğünüzü biliyorum. Bir sofrayı paylaştığımız bu iftarı bile aradaki farkı ortaya koymaktadır. Gazze'de insanlar ölüyor. Buna tepkili olmamız lazım. Atakum'da belediyemiz sosyal tesislerinde hiç bir İsrail ürünü tüketmeyerek,satmayarak öncülük etmektedir.Buna biz de destek verelim. 10 Ağustos seçimlerinde Atakum'da en az yüzde 60 oy bekliyorum. bunun için çok çalışıyoruz."diye konuştu.
Yapacakları projeler ve işlerle,kendi dönemlerini dolu dolu geçirmenin yanı sıra geçmişte hizmetsiz geçen yılları da telafi edeceklerini belirterek sözlerine başlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Şu ana kadar geçen 4 aylık süreçte 5,5, milyon borç ödeyip,2 milyonluk yatırım yaptık. Yatırımlarımızı önümüzdeki hafta içinde hep beraber hizmete açacağız. Bu başlangıçtır. Bayram sonrası dört bir koldan başlayacağımız hizmetlerimizle,çalışmalarımızla,hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemizi hak ettiği noktaya getirecek, geçmişte hizmetsiz geçen yılları da telafi ederek, Atakumluların burada yaşamaktan gurur duyacağı bir yer haline getireceğiz. "diye konuştu. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.