CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN'A BAĞIŞ

CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN'A BAĞIŞ
SAMSUN AK Parti İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için bağış kampanyası başlatıldı.

Kampanyada ilk bağışı 9 bin 82 lira ile Ak Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş banka şubesine yatırdı.

Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, Samsun'daki Ziraat Bankası Merkez Şubesi'ne akın etti. AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bağış kampanyası için İl Başkanı Fuat Köktaş önderliğinde bankaya giden vatandaşlar ve parti üyeleri, çeşitli miktardaki bağışları gişelere yatırdı.

Kampanya hakkında konuşan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, "İl teşkilatı olarak gençlik kollarımız ve kadın kolları ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde AK Parti'nin adayı, Başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a seçim masraflarını karşılamak için bağış kampanyasında bulunmak üzere buraya geldik" dedi.

İL BAŞKANI KÖKTAŞ'TAN 9 BİN 82 LİRA BAĞIŞ

Bağış kampanyasının hayırlı olmasını temenni eden İl Başkanı Köktaş, "Bağış kampanyamıza kimi kefen parasını, kimi çeyiz parasını, kimi tatil, kimi kara gün için biriktirdiği parayı, kimi nişanlanacağı parayı veriyor" diye konuştu. İl Başkanı Fuat Köktaş, 9 bin 82 liralık bağış yaptığını ifade etti.

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ SAMSUN ŞUBESİ'NDEN ERDOĞAN'A DESTEK

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi olarak Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiklerini belirten Dernek Başkanı Mehmet Yılmaz ise, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı adaylığı için başvurdu. Bizler de engelli camiası olarak 12 sene hükümet olarak, ondan önce de belediye başkanı olarak engellilere yapmış olduğu hizmetler, bize baktığı o güzel gözler adına burada kendisine Cumhurbaşkanlığı adaylığı içinde destekleme kararı aldık. Bununla birlikte engelli arkadaşlarım ekonomilerinin yettiği, gönüllerinden geldiği kadar, çam sakızı çoban armağanı olarak bu kampanyaya katılma gereği hissettiler" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum