MEDICAL PARK ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

MEDICAL PARK ÇALIŞANLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları geleneksel iftar yemeğinde buluştu.

Yelken Kulüpte düzenlenen iftar yemeğine çalışanlar, yöneticiler, Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan ve Medical Park Hastaneler Grubu, merkez yönetimden Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş katıldı. İftar yemeğinden sonra Medical Park Samsun Hastanesi'nde beş yıldır başarılı bir şekilde çalışan ve yeni açılacak Medical Park Ankara Hastanesi'ne Hasta Hizmetleri Müdiresi olarak atanan Sevinç Ebrinç'e veda pastası kesilerek, Dr. Hakan Özcan ve Dr. Hikmet Çavuş tarafından teşekkür plaketi ve çiçek verildi.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan “Medical Park Samsun Hastanesi ailesi olarak gelenekselleşen iftar yemeklerimizde bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Daha önce doktorlarımızla beraber 200 kişilik bir grup ile buradaydık, şuan 600 kişilik bir ekiple iftardayız. Ramazan ayının ve iftar yemeklerinin farklı ve güzel bir havası var. Ramazan ayının kaynaştırıcı ve birleştirici özelliğini bugün burada daha iyi görebiliyoruz. İftar yemekleri başta olmak üzere bu tür organizasyonlar sayesinde çalışanlarımız ile iş dışında da bir arada olmak bizleri de mutlu ediyor. 5 yıldır bizimle çalışan Sevinç Hanım'a da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.”diye konuştu.
Medical Park Hastaneler Grubunun her geçen gün büyüyerek yoluna devam ettiğini söyleyen Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş “Bu akşam ki iftar yemeğinde ne kadar büyük bir aile olduğumuzu görüyoruz. Medical Park Hastanelerinin tümünde bu tür organizasyonlar yapılmaktadır. Türkiye'nin en büyük sağlık grubu olan Medical Park Hastaneler Grubu gelecek üç yıl içerisinde şuan ki mevcut hastane sayısının iki katı sayısına ulaşarak, kaliteli sağlık hizmetini Türkiye'nin her noktasına sunmayı hedeflemektedir. Sevinç Hanım'ın çalışmaya devam edeceği Medical Park Ankara Hastanesi, Ankara'nın en büyük özel hastanesidir. Sevinç Hanım' a yeni görevinde başarılar dilerim.”dedi. Leyla Asan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.