"Karadeniz'in Öncü İlçesi Olmaya Adayız"

"Karadeniz'in Öncü İlçesi Olmaya Adayız"
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın, Atakum Stadı'nda düzenlediği, Cumhuriyet, Yeni,Güzel Yalı Mahalleleri Sakinleri ve Atakum Belediye Spor Kulübü sporcu ve ailelerinin katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Başkan Taşçı,"

Karadeniz'in öncü ilçesi olmaya adayız" dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, mahalle sakinleri ve sporcuların katılımı ile düzenlenen iftar Atakum Stadı'nda gerçekleştirildi.İftar sonrası bir konuşma yapan Atakum Belediye Spor Kulübü Başkanı Kasım Akcçay,"yaklaşık 500 sporcumuzla geleceğin Atakum belediye Spor'unu oluşturmak, ilçemizi spor alanında da ön plana çıkarmak için elimizden gelen gayretle çalışıyoruz" derken, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, "Cumhurbaşkanılığı seçimi bu ülkenin kaderini belirleyecektir. Onun için dikkatli ve çalışkan olmalıyız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan vefa borcumuzu ödemeliyiz" diye konuştu.
İftar programlarına katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " 30 Mart 2014 tarihinde şahsıma ve partime göstermiş olduğunuz güvenden dolayı minnettarım. Görüşemediğimiz, ulaşamadığımız hemşerilerimize bu iftar programları vesilesi ile ulaşıyor ve teşekkür ediyoruz. Bu akşam Cumhuriyet, Yeni, Güzel Yalı Mahallesi ve Atakum Belediye Spor Kulübü bünyesinde spor hayatlarını sürdüren sporcularımız ve aileleri ile buluştuk. sizlerle birlikte iftar yapmaktan son derece memnunum. İnşallah önümüzdeki günlerde her türlü sosyal faaliyet ve yatırımla yanınızda olacağız. Göreve başlayalı 4 ay olmadan, 5,5 milyonluk borç ödeyip, 2 milyonluk da yatırım yapmamız,bundan sonra neler yapabileceğimizin güzel bir kanıtıdır.Bütün Atakumlu hemşerilerimiz e bilsinler ki, hizmetin en iyisi,en güzeli yapmak için çaba ve emek sarf ediyoruz.Uğraşlarımızın sonucunu önümüzdeki haftadan itibaren almaya başlayacağız.Sizler de böylece kaliteli ve iyi hizmete doyacaksınız. çünkü buna layıksınız. Biz Atakumlluyuz,biz farklıyız,yalnızca Samsun'un değil Karadeniz Bölgesi'nin öncü ilçesiyiz. "diye konuştu.
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Üç delikanlısı öldü diye, yaklaşık 10 gündür bütün bir ırka,ulusa topuyla tüfeğiyle saldıran ve orada insanlık suçu işleyen, çocuklarımızı katleden İsrail'i şiddetle lanetliyorum. Ve, Dünya bekçiliğine soyunmuş, ona dizayn veren sistemi kurduğunu söyleyen BM'i de,Avrupa İnsan Hakları ve sivil toplum örgütlerini de bu katliama sessiz kaldıkları için kınıyorum. Burada bizim tasımızda çorba varken, Gazze'deki kardeşlerimizin tasına top mermisi düşüyor. bizim tabaklarımızda yemek varken,onların tabaklarına,silahlardan çıkan mermiler doluyor Bu nedenle İsrail7i ne kadar kınıyorsam, bu zulme karşı dik durarak gerekli insanlık dersi veren Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı da o derece alkışlıyorum. Biz iftarımızı açtık ama, Filistin'de, Gazze'de,Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da ,Somali'de, daha nice Müslüman ülkesinde kaç kişinin hayatını kaybettiğini bilmiyoruz. Onun için duygu yüklüyüz. Bu akşam bu iftarı düzenleyen Atakum Belediye Başkanına, spor kulübü başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Sevgili Atakumlular, Türkiye çok kısa zamanda çok büyük işler yaptı. Yardım alan ülke olmaktan çıkıp yardım elini uzatan ülke oldu. İMF kapılarında borç para bekleyen ülke konumundan çıktık. Artık Türkiye hangi gün kimin kapısına şehit haberi gelecek diye düşünmediğimiz güvenli bir ülke haline geldik. Bizi bugünlere getiren Allah'a hamdolsun,şükrolsun. Ama bu işin bir mimarı, koordinatörü, lideri, var; o da sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. O'na da sonsuz teşekkürler olsun,sağ olsun,var olsun. Önümüzde kendi reisi cumhurumuzu seçeceğimiz önemli bir süreç var. Bu seçim sonucu aracılar, vesayet sistemi,ülke sistemindeki baskılar ortadan kalkacaktır. Artık cumhurbaşkanı bu millete hesap verebilir bir duruma gelecektir. Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, el birliği ile ilk turda Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtmak için gayretle çalışıyoruz. Atakumu yeni , bilgili,donanımlı,enerji yüklü bir belediye başkanı ile kavuşturan siz Atakumluların, bu desteğin daha fazlasını Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurun Başkanı seçilmesi için vereceğinizden hiç kuşkum yoktur. "şeklinde konuştu. Erdal ÜNDÜCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.