SAMSUNSPOR'U KİMSEYE YEDİRMEYİZ

SAMSUNSPOR'U KİMSEYE YEDİRMEYİZ
Kırmızı beyazlıların eski Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz Malatyaspor davasını baz alarak çalışmalara başlayacağını ve Samsunspor'u yanlış yönetenlerin cezalandırılacaklarını belirtti.

MAHKEMEYE DAVA DİLEKÇESİ VERCEĞİZ
Samsunspor'un eski Basın sözcüsü İbrahim Ersöz gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün Basın açıklamasında bulunan İbrahim Ersöz şunları söyledi;"Degerli Basınımızı bilgilendirme ve sizlerin kanalı ile Samsun kamuoyuna bu duyuru yapmak istedim. Malatya davasının Avukatı ile dün görüştük. Karar dosyası Ağustos ayı ilk haftası Mahkeme kararı ile birlikte kendisine verilecek. Avukat beyde hemen bize Samsuna ulaştıracak. Bizde dosya elimize ulaştığı gibi şuanda yaptığımız hazırlıklarla birlikte mahkemeye dava dilekçemizi vereceğiz."

BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM
"600 sayfalık bir dosya ve 130 kişi yargılanmış. Kamuoyunun bildiği gibi başkan ve yöneticileri haksız kazanc ve kulübü yanlış yönetmekten zarara uğratmaktan ceza aldı. Samsunspor'lular bilsin istiyorum şuana kadar yönetimden hiç kimse bu konu ile ilgili şahsıma bir dönüş yapmamıştır. Benim kendilerini mesaj ile bilgilendirmeme rağmen hepinizin huzurunda belirtmek istiyorum hiçte umurumda değil. Bu işin peşini Allahın izniyle bırakmayacağız. Haramzadeler şunu unutmasın biz minareyi çaldık kılıfıda iyi hazırladık bize şuana kadar birsey olmadı yinede olmaz diyorlara sayet her suçlu mutlak azda olsa bir iz bırakır ve herşeyin bir ilki vardır hayatta."

BU DAVA SAMSUNSPOR'LULARIN DAVASIDIR
Bu dava Samsunluların, Samsunspor'a sahip çıktıklarını gösterecek bir davadır diyen Ersöz,"Bu dava benim şahsımın miras davası değil. Haydi hep birlikte haksız kazanç elde edip, yanlış işlerle Samsunspor'u zarara uğratan borç batağına sokanlardan hesap sorma vakti gelmedi mi? Samsunlular Samsunsporlular gün bugündür. Yüzleşme vakti geldi geçti haydi ne duruyoruz? Allah yar ve yardımcımız olsun." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum