ONLARIN UMRUNDA MI?

ONLARIN UMRUNDA MI?
Müslüman coğrafyası İsrail'in masum Filistin halkına yönelik hain saldırılarının yasını tutarken, Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu sazlı sözlü iftar programı kumkapı fasıl gecelerini aratmadı.

'GÖSTERİŞTEN KAÇININ'

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez 'gösterişli iftar programları, Ramazanı yanlış bir şekilde bir tür eğlence, karnaval ve festival havasına sokan eğilimlerin ciddi olarak dikkat çekmeye başladığını belirterek "Büyükşehirlerde oteller ve değişik mekanlarda hazırlanan iftar sofraları, kendi içinde israfı ve gösterişi barındırmaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

ALDIRIŞ ETMİYOR

Prof. Dr. Mehmet Görmez'in bu sözlerini Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murzioğlu'nun okumadığı düzenlenen iftar programı ile anlaşılmış oldu. İsrail'in hain saldırıları ile çoluk çocuk demeden Filistin halkının hunharca katledildiği bu günler de Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Kumkapı gecelerini aratmayan fasıl eşliğinde her türlü gösterişin sergilendiği iftar yemeği düzenledi.

TEPKİ ÇEKTİ

Samsun'un esnaf ve tüccarının borç batağında olduğu bu dönemlerde, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'nun gösterişli iftar vermesi tepkilere neden olurken, müslüman coğrafyasının yas tuttuğu böyle bir zaman da umursamazca bir tavır içine giren Samsun Ticaret ve Sanayi Odası kamuoyundan tepki çekti. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum