"Üç Ayda 5,5 Milyon Liralık Borç Ödedik"

"Üç Ayda 5,5 Milyon Liralık Borç Ödedik"
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahallelerde düzenlediği iftar programlarından biri daha

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Eski Milletvekili Musa Uzunkaya, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Musa Yıldız ve Özören, Erikli, Kabadüz,Yeşiltepe, Kayagüney Mahallesi Sakinlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
İftar sonrası bir konuşma yapan AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, "Atakum'da AK Parti belediyeciliğinin farkını görmeye başladınız. Önceden belirli yerlerde sofralar kurulurdu,şimdi halkın ayağına gidilerek iftarlar yapılıyor.Bundan sonra da AK belediyeciliğin daha farklı yönlerini de göreceksiniz. Atakum, AK belediyecilik sayesinde kabuk değiştirecektir.10 ağustos'ta da yine birlik ve beraberlik içinde sandığa gitmenizi, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vermenizi bekliyorum" dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, " Sizlerle birlikte oruçlarımızı açmak,bu sayede her yere giderek bize verilen desteğe teşekkür etmek, sorunları yerinde incelemek istiyorduk. Her iftarımıza gösterilen büyük teveccüh nedeni ile bunda da başarılı olduğumuzu sanıyorum. Geçen üç aylık süre içinde Yalı Kafe-Restaurant, Ottoman Düğün Salonu, Taflan Taş Parke Fabrikası gibi tesisleri hazırladık, kısa bir süre sonra sizlerinde katılımı ile hayata geçireceğiz..Özellikle parke fabrikamızla her türlü parke ihtiyacımızı kendi bünyemizden karşılayacağız. Bu çok önemlidir. Gecen üç aylık süreçte 5,5 milyon liralık borç ödemesi gerçekleştirirken, 2 milyonluk da yatırım yaptık. İnşallah önümüzdeki gönlerden başlayarak yılsonuna kadar 5 adet Osmanlı Köy Konağını sizlerin hizmete geçireceğiz. Satih kaplama ihalemizi yaptık. Asfalt ihalemizde hafta içinde yapılacak. sonrasında mahallelerimizin sorunlarını çözmek için dört bir koldan çalışmalarımızı başlatacak, olumsuzluk bırakmayacağız. Bunu sizlerin gücü ve verdiğiniz destek ile başaracağız. Bu desteği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de çoğaltarak vereceğinize inanıyorum. 10 Ağustos'ta hepinizi sandıklara bekliyoruz. Devletin başı ile dibi bir olduğu müddetçe bir ahenk içinde çalışılır ve bundan halk yararlanır. 30 Mart seçimlerindeki teveccühün daha fazlasını Büyük Usta Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi için göstereceğinizden hiç kuşkum yoktur. "diye konuştu.
AK Parti Samsun eski Milletvekili Musa Uzunkaya ise, " Ramazan güzel bir mevsim. Bunun sonuna doğru geliyoruz. Kadir Gecesi yaklaşıyor. 1,5 milyar Müslüman'ız ama liderimiz yoktur. İslam dünyası, Osmanlının torunlarından liderlik yapmasını beklemektedir. Bunu yapabilecek kişi, Filistin başta olmak üzere İslam coğrafyasında ezilenlerin acısını yüreğinde hisseden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun için bu seçimlerin Müslüman dünyasına lider seçme açısından da son derece önemi vardır."şeklinde konuştu.
İftara katılanlara seslenen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Bizler yola çıktığımız tarihten itibaren sessiz çoğunluğun sesi, kimsesizlerin kimsesi olmaya hep gayret gösterdik. Fakir fukaranın garip gurebanın hep yanında olduk. Çünkü bizim liderimiz, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu anlayış ile hareket ediyor, siyaset yapıyor ve bu anlayış ile de yoluna devam ediyor. Bizde onun yol arkadaşları olarak aynı şekilde aziz milletimize hizmet etmenin gururunu, onurunu yaşıyoruz.
30 Mart yerel seçimlerinde yine bu mahallede sizlere bir konuşma yapmıştım. Demiştim ki 30 Mart seçimi sıradan bir seçim değil, 30 Mart seçimi Türkiye'nin İstiklal ve İstikbal mücadelesidir. 30 Mart seçimi 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir provası demiştik. Çağrımıza kulak verdiniz ve 30 Mart'ta Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da büyük bir başarı ile sandıktan çıktık. Bu anlamda verdiğiniz destekten ötürü sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.
Demokrasinin gereği seçimler bitmiyor. Önümüzde 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurun reisini seçeceği ilk seçime gidiyoruz. İlk defa millet Cumhurbaşkanını seçecek yani aradan mesafe kalkıyor. Onun için bu seçim çok önemli. Türkiye'nin bölünmesini, enerjisini kaybetmesini, ülkenin eski Türkiye olmasını arzu edenler var. 10 Ağustos bunların hepsine tek oyla cevabınızı vereceğiniz gündür. Bir oydan ne olur deyip geçmeyin. "Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir orduyu, bir ordu ise bir ülkeyi kurtarır" onun için, bir oyun bile önemi vardır. Mutlaka çevremizdekileri de uyarıp, 10 Ağustos günü oyumuzu kullanalım ve ilk turda milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü'ne gönderelim." dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.