"Başbakanımızı Bu Seçimlerden Alnı Ak Çıkaracağız"

"Başbakanımızı Bu Seçimlerden Alnı Ak Çıkaracağız"
Halkın ayağına giderek onların mahalle,cadde ve sokaklarında düzenlediği iftar yemeklerinden bir yenisini Kulacadağ Mahallesi'nde gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,"

Ülkemizin geleceği adına 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek seçimlerden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı alnı ak çıkarmak bizim vefa borcumuzdur" dedi.
Özellikle yeni mahalle olmuş köylerin hizmet açısından geri kaldığını ancak kısa bir süre sonra herkesin Atakum Belediyesi'nin gücünü ve farkını göreceklerini de belirterek sözlerini sürdürün Başkan taşçı," Taflan Taş Parke Fabrikamızda kilitli taş parke üretimine başladık. Alacağımız yeni makinelerle günlük üretimi 30 bin adete çıkararak,dışa bağımlılıktan kurtulacağız. Satih kaplama ihalemizi yaptık. Asfalt ihalesini 20 Temmuz'da gerçekleştireceğiz.Sonrasında en süt mahallelerimizin acil olan yerlerinden başlayarak gerekli yerlere asfalt dökmeye başlayacağız. Şu ana kadar 5 mahallemizden "Osmanlı köy Konağı" ile ilgili talep aldık. Eğer yer gösterirseniz sizin burada da bir tane yapmak isterim.Köy ürünleri satış noktaları oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki 5 yıl sonunda Atakumda yaşamaktan, Atakumlu olmaktan gurur duyacağınız bir tablo ortaya çıkaracağız."diye konuştu.
10 Ağustos seçimleri için halkın üzerine düşeni yapacağına inandığını da söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " İnşallah Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan,devlet başkanı olacak ve Ülkeye ve bizlere olan hizmetleri artarak devem edecektir. Hizmetin kesilmesini istemeyenler, bugüne kadar hep bizler için çalışan,çabalayan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, cumhurbaşkanlığına seçilebilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. O'nu utandırmayacak,. seçimlerden alnı açık bir biçimde çıkması için yardımcı olacağınız.Vereceğiniz katkılardan dolayı sizlere şimdiden teşekkür ediyorum. "şeklinde konuştu.
Kulacadağ Mahallesi'nde verdiği iftarın ardından köyde yaşayan ve hasta olan Fatma-Selahattin Bingül çiftini de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Taşçı, ardından eski muhtar İsmet Yalçınkaya'nın evine giderek burada çay içip,ikram edilen fındıktan yedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum