Müftü Öztürk ve Keskin Başkan Taşçı'nın Konuğu Oldular

Müftü Öztürk ve Keskin Başkan Taşçı'nın Konuğu Oldular
Samsun İl Müftüsü Yard.doç.Dr.Hayrettin Öztürk ve Atakum Müftüsü İsmail Keskin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'dan ilçede yapılması planlanan müftülük binası ve yurtlar için yardım talebinde bulundular.

Atakum'un nüfusunun günden güne arttığını,nerede ise 200 binlere dayandığını belirten İlçe Müftüsü İsmail Keskin, "Burada güzel bir müftülük binasına ihtiyaç vardır. Bunu sizinle başarabileceğimizi biliyoruz."derken, İl Müftüsü Dr.Hayrettin Öztürk ise, " Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın ilçemizde üç adet yurt yapma planı vardır. Bunlardan birinin arsası hazırdır. diğerleri için yer arayışımız sürmektedir. Bu konularda bize yardımcı olacağınıza inanıyoruz" dedi.
Müftü Öztürk ve Keskini le plan üzerinde incelemelerde bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Daha büyük ve geniş bir müftülük binası ile kız ve erkek öğrenci yurtlarının yapılacak olması güzeldir.Müftülük binası ve yurtlar için yer tespit etme ve alma çalışmalarınıza imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olurum. Uğraşlarınız halka hizmet içindir ve ben buna severek destek veririm" diye konuştu. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum