İLKADIM'DAN YAŞLILARA ÖZEL PROJE

İLKADIM'DAN YAŞLILARA ÖZEL PROJE
İlkadım Belediyesi sosyal ve kültürel atılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yaşlılarımızın yüzlerini güldürmek onları toplumsal faaliyetlerden uzak tutmamak için İkinci Bahar Yaşam Merkezi projemizi hayata geçiriyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi gerek gençler gerek bayanlar için geliştirdiği proje ve hizmetlerin bir yenisi yaşlılar için ekledi. Yaşlıların sosyal yaşantılarını üst seviyede tutmak ve toplumsal faaliyetlerden geride kalmamaları için başlatılan yaşlılara özel olarak geliştirilen 'İkinci Bahar Yaşam Merkezi' projesi kısa bir süre içinde İlkadım İlçesinde faaliyet göstermeye başlayacak.


İlçede ki yaşlılar için İkinci Bahar Yaşam Merkezlerinin kısa süre içinde bölgeye kazandırılacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım ilçemizde faaliyet gösteren gençlere ve kadınlara yönelik merkezlere bir yenisi daha ekleme hazırlığı içindeyiz. Yaşlılarımız için özel olarak tasarlanacak olan İkinci Bahar Yaşam Merkezlerinin kısa süre sonra bölgemize kazandıracağız. Bu merkezimizle birlikte, yaşlılarımız artık yalnız başına evlerinde oturmak yerine bu özel mekana gelerek hem sosyal hem kültürel faaliyetlerin içinde bulunacaklar. İlkadım Belediyesi olarak buram buram tarih kokan, yaşam tecrübesini en üst noktada olan yaşlılarımız için gerekli olan her şeyi yapacağız. Toplumsal faaliyetlerden kopmadan daha vakit geçirebilecekleri bu özel mekanın tasarımı ve projesi için her şeyi ince ince düşünerek yapacağız. Yaşlılarımız bizlerin en değerli varlıkları bizlerde bu varlıklarımıza sahip çıkarak vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemiş olacağız. Şimdiden bölgemiz yaşlılarına hayırlı olsun." diye konuştu. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum