BİLGİ KİRLİLİĞİNE GEREK YOK

BİLGİ KİRLİLİĞİNE GEREK YOK
Samsunspor Başkanı Emin Kar imza töreninin ardından son zamanlarda özellikle sosyal medyada hakkına çıkan iddialar sonrası açıklamalarda bulundu.

HER ŞEYİ ZAMANI GELİNCE AÇIKLAYACAĞIM
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar son zamanlarda hakkında çıkan iddialar sonrası suskunluğunu bozdu. Başkan Kar açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:"Sosyal medyada bize karşı kasten yapılmış karalama kampanyası başlatılmıştır. Özellikle aileme dahi yapılanlar var. İnsanlar istediklerine inansınlar zaman kimin haklı olup olmayacağını gösterecektir. Bu güne kadar yaptığım tek yanlış var oda büyük konuşup aday olmayacağım dedim ve son gün yine aday oldum. Son iki saate kadar ben yine aday değildim. Ancak bunun gerekçelerini kanıtlarıyla açıklayacağım. Samsunspor için herşeyi kanıtlayarak açıklayacağım. Bugüne kadar bir çok insan benim yeniden aday olmamı bazı Yönetici arkadaşlarımızın alacakları tahsis etmeleri için Başkan oldum dediler."


OYNAMAK İSTEMEYEN FUTBOLCUYU TUTUMAM
"İnsanlar artık kendi yalanlarına inanacak hale geldi. Samsunspor için halen sonuna kadar doğruları yaptığıma inanıyorum. Yöneticilerimiz alacaklarını hiçe sayarak Banka kredisi ile futbolcularımıza olan borçlarımızı ödedik. Ödemediğimiz taktirde bu futbolcuların hepsi boşa çıkacaklardı. Yönetici arkdaşlarımız Samsunspor'un yaşaması için ellerinden geleni yaptılar ve halen yapmayada devam ediyorlar. Bu konuşan sözde Samsunspor'lulardan böyle bir riskin altına girecek kaç kişi var çok merak ediyorum" 23'te

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum