İLK TRANSFER GALATASARAY'DAN SERDAR...

İLK TRANSFER GALATASARAY'DAN SERDAR...
Samsunspor ilk transferini gerçekleştirdi. Yönetim kurulu'nun daha önce transfer listesinde bulunan Galatasarayın orta saha oyuncusu Serlik Eylik Samsuna davet etti.

Dün öğlen saatlerinde Samsun'a gelen Serdar Eylik yapılan görüşmelerin ardından kendisini Samsunsporlu yapan imzayı attı. Serdar Eylik bugün Erzuruma gelerek takım ile birlikte çalışmalara katılacak.



İYİ BİR OYUNCU TRANSFER ETTİK
Samsunspor Başkanı Emin Kar, yetenekli bir oyuncuyu kadroya kattıklarını belirterek,''Fazla söze gerek yok. Herkesin tanıdığı, bildiği, kendisini kanıtlamış, Galatasaray'da yetişmiş, daha sonra PTT 1. Lig'de oynamış, hocamızın tavsiyesi doğrultusunda, kendi eski talebesi, inandığı güvendiği bir arkadaşı aramıza katmaktan son derece mutluyuz. Bizim açımızdan özelliği ilk transfer. Ona inanıyor, güveniyoruz. Bugüne kadar yaptıkları ortada. Bizim takımımıza uyum sağlayacak. Transferde İnce eleyip sık dokuyoruz. Biz Samsunspor'uz. Burada her oyuncu oynamak ister ama bizim istediğimiz, kriterlerimize uyacak oyuncular oynayabiliyor. Onlardan bir tanesi de Serdar kardeşim. Anlaştık, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah devamını da getireceğiz. Acele etmeden, takımımıza fayda sağlayacak oyuncuları alacağız. Transfer yapmış olmak için transfer yapmıyoruz. Serdar kardeşimizin bize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kendisinin uzun yıllar Samsunspor'da oynayacağına inanıyorum.''dedi.

SAMSUNSPOR BÜYÜK CAMİA
Samsunspor'a isteyerek geldiğini ifade eden Serdar Eylik ise,''öncelikle Başkanıma ve Erhan hocama çok teşekkür ediyorum. Gerçekten başkanımız ve hocamızda uzun zamandır görüşüyoruz. Galatasaray'la ilgili sorunlar da çözüldü. Ben de Samsunspor'a geldiğim için çok mutluyum. Başkanım ve hocam transferimde çok zahmet çekti. İnşallah ben de hem kendi açımdan bireysel olarak, hem de takıma katkı sağlar Samsunspor'u hedeflediği yerlere getiririz diye umuyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.