ZULME SESSİZ KALMAKTA ZULÜMDÜR

ZULME SESSİZ KALMAKTA ZULÜMDÜR
Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan Filistinde yaşanan katlima sessiz kalmanın da zülmden farkı olmadığını belirtti.

Yazılı açıklama yapan Arslan "Bugün yaşadığımız bu dünyada büyük bir zulüm ve soykırım yaşanmaktadır. Orta Çağ Avrupa zihniyeti İsrail şahsında yeniden hortlamış ve bir avuç Müslüman Filistin halkını yok etmeye çalışmaktadır. İstediklerinde dünyanın her noktasına ulaşabilen, operasyon yapabilen medeni(!) denilen devletler başta A.B.D olmak üzere Filistin de yaşanan zulme, ölüme ve akan kana karşı sessiz kalmaktadırlar. Bu tavır medeniyetten nasibini almamış batının insan haklarına vermiş olduğu değeri bir kere daha ortaya koymuştur.

Ulu Hakan Abdülhamid Han'ın huzurundan kovulanlar bugün Filistin halkını yurtlarından etmek üzere hiçbir insani değeri gözetmeksizin katliamlar yapmaktadır. Çağımızın sözde medeniyeti ise katliamlar karşısındaki duyarsızlığı ile üç maymunu oynamaktadır. Kan, kin ve nefret üzerine kurulu Büyük Ortadoğu Projesinin mimarı İsrail İslam coğrafyası üzerinde Siyonist emellerini gerçekleştirmek adına Filistin halkına vahşice saldırmaktadır. Bilinmelidir ki bu bölgede zulüm uygulayan Siyonist İsrail döktüğü kanın hesabını mutlaka verecektir. Filistin topraklarının sahibi vardır, o da Filistin Halkıdır.

İsrail askerlerinin yapmış olduğu zulme dur diyecek bir İslam gücünün olmayışı da çok acı bir durumdur. İslam dünyası kendi içindeki aykırılıkları bir kenara bırakarak bu vahşete dur demelidir.

Günübirlik "one minute" politikalarıyla, sahte tavırlarla ve timsah gözyaşlarıyla İsrail'e tepki vermek bu milleti kandırmaktır. Aynı zamanda Türkmenelinde, Kerkükte, Doğu Türkistan'da sürdürelen zulümler de mübarek Ramazan ayında içimizi yakmaktadır.

Samsun Alperen Ocakları olarak diyoruz ki ”Lanet olsun zalimlere, lanet olsun bu zalimlere destek olanlara, lanet olsun bu vahşete sessiz kalanlara, lanet olsun İsrail ve Siyonist zihniyete… Ve selam olsun bağımsız Filistin'e... Selam olsun bağımsız Doğu Türkistan'a, selam olsun 82. vilayetimiz Musul'a Kürkük'e" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.