VAHE KILIÇARSLAN TALİHLİNİN SALONUNU YENİLEDİ

VAHE KILIÇARSLAN TALİHLİNİN SALONUNU YENİLEDİ
VaheKılıçarslan, CNNTürk'de hazırlayıp sunduğu 'Ye İç Mutlu Et' program çekimlerini,Karadeniz'in en büyük outlet merkezi Lovelet'te gerçekleştirdi.

Ünlü sunucu VaheKılıçarslan, her hafta değişik bir şehre giderek şehrin yöresel lezzetlerine ve tarihi kültürel özelliklerine değindiği 'Ye İç Mutlu Et' programının durağı olarak bu kez Lovelet Alışveriş Merkezi'ni tercih etti.
Lovelet, CNN Turk ve Mobilya kent iş birliği ile gerçekleşen çekimlerde VaheKılıçarslan Lovelet Mobilya Kent katının birçok mağazasını ziyaret gezerek, mobilya mağazalarının şıklığı ve ürün karmasının nitelikli olmasından dolayı beğenisini dile getirdi. Mobilya kent oluşumunun bölge halkı ve alışveriş merkezi için yararlı olacağını belirten VaheKılıçarslan, kura çekimi sonucunda da Lovelet talihli müşterisinin evinin salonunu 8 saatte yeniledi. Kura çekiminde talihli ziyaretçi Baruthane semtinde yaşayan ev hanımı Banu Güven oldu. VaheKılıçarslan ve ekibi tarafından tamamen yenilenen salon göz kamaştırdı.

Lovelet Alışveriş Merkezi'nde kura çekimi ardından gerçekleşen imza gününe katılım da ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. VaheKılıçarslan'ın samimi ve içten davranışları organizasyonun çok neşeli geçmesine neden olurken, ziyaretçilerle bolca hatıra fotoğraf çekme imkânı da oldu.
Lovelet Alışveriş Merkezi'ni gezen ve birçok etkinliğini de beğenen VaheKılıçarslan, ponny at kulübündeki midilli atları severek beğenisini dile getirdi. Bunun yanında tırmanma duvarını gören VaheKılıçarslan, tırmanış yaparak da ziyaretçilerin alkışlarını aldı. Keyifli bir güne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşayan Lovelet yönetimi, VaheKılıçarslan'ı tekrar ağırlayacaklarını belirtti. Umut İnci



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.