Samsunspor'dan Umar Açıklaması..

Samsunspor'dan Umar Açıklaması..
Kırmızı beyazlı Yönetim Aminu Umar'ın Balıkesirspor'a transfer olacağı haberinin ardından resmi Siteden açıklama yapıldı.

Balıkesirspor'un Umar trnasferi için Samsunspor'a sunduğu teklifi az bulan Yönetim oyuncunun takımda kalmasından yana oldu.


TEKLİF AZ BULUNDU UMAR TAKIMDA KALDI
Samsunspor Yönetim Kurulunun resmi siteden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi,"Samsunspor'umuzun forvet oyuncusu Aminu Umar hakkında çıkan transfer haberleri asılsızdır. Bilindiği üzere genç futbolcumuz ile kulübümüzün 2 yıllık sözleşmesi daha bulunmaktadır. Aminu Umar geçen sezon gösterdiği performansı nedeniyle birçok kulübün transfer listesinde yer aldığı da bir gerçektir. Ancak şu ana kadar kulübümüze Umar ile ilgili Balıkesirspor kulübü dışında resmi bir teklif de gelmemiştir. Gelen teklifi maddi anlamda uygun bulmayarak geri çevirmiş bulunmaktayız. Son iki gün içinde Umar'ın Balıkesirspor ile anlaştığı yolundaki haberler ise tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Oyuncumuz takımla birlikte idmanlarına çıkmakta ve Pazartesi günüde Erzurum kampına gidecektir. Spor kamuoyuna saygıyla duyurulur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.