AK PARTİ TERME TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ TERME TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel partisinin Terme İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuştu.

Göksel, "10 Ağustos tarihi ile birlikte yeni Türkiye'nin kapıları sonuna kadar açılacak, devlet ile millet kavuşacak, yeni Türkiye büyük ve öncü olacak." dedi.

AK Parti Terme İlçe Danışma Meclisi Toplantısı İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel Başkanlığı'nda yapıldı. Düzenlenen toplantıya ayrıca Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Koordinatörleri Kenan Saroğlu, Vahdettin Çebi, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri katıldı.

BAŞKANLAR BİLGİ VERDİ
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, geçtiğimiz bir ay içinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kılıç, ilçe teşkilatı olarak 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını da dile getirerek Terme'den en yüksek oy ile Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vereceklerini söyledi.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise belediyenin son bir ay içinde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi vererek toplantıya katılanların sorularına da yanıt verdi. Başkan Kul, düzenledikleri iftar programlarıyla ilçe halkı ile birlik ve beraberlik içinde güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarının sunumlarının ardından toplantının değerlendirme ve kapanış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, "Teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları, aziz milletimizin verdiği destek ile 8 seçim kazandık. Şimdi 9. seçime doğru gidiyoruz.
Önümüzdeki bu önemli seçim de de biz teşkilatlar olarak görevimiz, daha da çok çalışıp Başbakanımız, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turda kazandırmak olacaktır.
Son 12 yıl da Türkiye AK Parti iktidarıyla hep ilkleri yaşadı. Sağlıktan, eğitime, ulaşımdan ekonomiye kadar her alanda büyük yatırımlara imza atıldı.
Şimdi 10 Ağustos tarihi ile birlikte yeni Türkiye'nin kapıları sonuna kadar açılacak, devlet ile millet kavuşacak. Yeni Türkiye büyük ve öncü olacaktır." diye konuştu. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum