LÖSEMİLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

LÖSEMİLİLER İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Samsun'da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve lösemili çocuklar ile aileleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırseverlerin destekleriyle verilen iftar yemeğinde buluştu.

Samsun Anemon Otel sponsorluğu ile Samsun'da yaşayan ve lösemiyle mücadele eden aileler otelde verilen iftar yemeğinde bir araya gelme imkanı buldular.

24 aile olmak üzere yaklaşık 80 kişinin katıldığı iftar yemeğinde lösemililer oruçlarını birlikte açtılar. Düzenlenen iftar yemeğiyle ilgili açıklama yapan LÖSEV Hakla İlişkiler Sorumlusu Can Öney, “Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili çocuklarını ve ailelerini yıl içerisinde sıkça buluşturarak hastalığın tedavisinde büyük rol oynayan moral ve motivasyonu yükseltirken, onlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Böylece aileler löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve birbirlerinden güç alarak bu zorlu hastalıkla mücadelelerini sürdürüyorlar. Bu yıl da yine hayırseverlerin ev sahipliğinde başta Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana olmak üzere pek çok şehrimizde gerçekleştireceğimiz iftar yemeklerinde tedavisi henüz başlamış çocuklarımız, bu süreci tamamlayarak sağlığına tamamen kavuşan çocuklarımızdan güç alacaklar” dedi. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.