Samsunspor Topbaşı Yaptı

Samsunspor Topbaşı Yaptı
Samsunspor, 2014-2015 sezonunun ilk antrenmanını yeni teknik direktörü Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

KAPTANLAR İLK İDMANDA YER ALDI
Samsunspor 2014-2015 sezonunun ilk antrenmanını yeni teknik direktörü Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı oyuncular ve Teknik heyet öğle saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geldi. Teknik direktör Erhan Altın, 1 yıl sonra ilk kez takımının başında yer aldı. Samsunspor'da Kaptanlar Adnan Göngör ve Musa Aydın sezonun ilk antrenmanında yer alırken genç oyuncularında katıldığı idman düz koşu ve istasyon çalışmasıyla tamamlandı.

EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE YAPACAĞIZ
Geçen sezon Samsunspor'u yakinen takip ettiğini belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Yeni sezonun hepimizde hayrılı olmasını diliyorum. Mevcut iskelet kadromuzu elimizden geldiğince korumaya çalıştık ve yapacağımız transferle yeni sezon güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. Yönetimimiz ile bu konu hakkında çalışmalarımız devam ediyor." dedi.


13 TEMMUZ'DA ERZURUM KAMPI BAŞLIYOR
Kapm dönemi hakkında da bilgi veren Samsunspor'un deneyimli Teknik direktörü Erhan Altın,"İlk kampımıza bugün Samsun'da başladık ve ay'ın 13'e kadar buradayız hem adaptasyon hemde sağlık kontrolünden geçeceğiz. Ardından Erzurum kapımıza geçeceğiz. Burada bir hazırlık maçıda yapacağız ve bu kamp döneminde yenileme antrenmanları yapacağız ve Ağustosun 15'de Samsun'a dönüş yapıp ligin başlamasını bekleyeceğiz." şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.