ARS VE PEROVİÇ SESLERİ YÜKSELİYOR

ARS VE PEROVİÇ SESLERİ YÜKSELİYOR
Samsunspor transfer'de bugün harekete geçiyor. Diğer takımlara nazaran yeni sezon öncesi transfer konusunda suskun kalan Samsunspor'da bombalar bugün patlıyor.

Kırmızı beyazlılar özellikle forvet hattına Ars yada Peroviç'i takviye etmek istiyor.


İLERİ UCA TAKVİYE
Samsunspor'da transfer konusunda Yönetim bugün dügmeye basıyor. Özellikle iler uca takfiye yapmak isteyen Kırmızı beyazlılar Geçtiğimiz sezon Manisaspor'un gol yollarında ki tek isim olan ve Ligde attığı 19 Gol ile Ligin gol kralı olmuş olan Peroviç'i kadrosuna katmak istiyor. Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Manisaspor'da kiralık forma giymiş ardından sezon sonunda Sırbıstan Birinci Ligi ekiplerinden FK RAD kulübüne döndü. Peroviç oynadığı futbolla bir çok futbol otoritesinden geçer not aldı.


GÖZLER ARS'A ÇEVRİLDİ
Peroviç'in Menejeri aracılığıyla oyuncuyla anlaşma yollarını arayan Samsunspor, FK Rad kulübünün yüksek ücret istemesi yöneticilerin canını sıktı. Yönetiminin FK Rad kulübüyle sürekli temasda olduğu öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz Sezon Sjoerd Ars ile ilgilenen Samsunspor Oyuncunun Karşıyaka kulübüne gitmesi sonrasında transfer olumsuz sonuçlanmıştı. Sjoerd Ars bu sezon sonunda alacaklarını ödemeyen Kulübü ile olan sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Hollandalı oyuncu Ars için de Samsunspor'un görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.