BAŞKAN KAR'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA

BAŞKAN KAR'DAN BEKLENEN AÇIKLAMA
Kırmızı beyazlıların Başkanı Emin Kar transfe dedikodularına son noktayı koydu ve açıklamalarda bulundu.

Başkan Kar,"Pazartesi gününe kadar iç transferi bitireceğiz. Arif konusunda biz gerekin yaptık. Arif tercihini Antalyaspor'dan yana kullandı. Hayırlı olsun." dedi.


UMAR VE ADİLOVİÇ'İN PARALARINI YATIRDIK
Samsunspor'da Başkan Emin Kar, iç transferde bugüne kadar sadece Musa Sinan'ın Sivasspor'a verildiğini belirterek, şu açıklamayı yaptı;"Spor Kamuoyunda oyuncularımızla ilgili herkes bir şeyler yazıyor, çiziyor. Ancak bunların bir çoğu gerçeği yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar sadece Musa Sinan Sivasspor'a sattık. Musa Sinan'a Süper Lig'e giderse yardımcı olacağız diye söz vermiştik. Taliplisi cıktı ve bu yüzden transferi gerçekleşti. Eğer PTT 1. Ligi'nde
kalsaydı, sadece bizim takımımızda oynayacaktı. Bunun dışında, haklı olarak kendilerini garantiye almak için bazı oyuncularımız federasyona başvurmuştu. Umar ve Eldin Adiloviç'in parasını daha önceden yatırdık, bunlarda sorun yok."

ARİF KONUSUNDA BİZ GEREKENİ YAPTIK
"Taha Yalçıner'e hafta başı bir ödeme yaptık. Bugün menajeri geldi ve bir yıl daha eklenip yeni sözleşme imzaladık. Takımdan şu ana kadar giden Musa Sinan, Arif ve Erdem. Pazartesi gününe kadar iç transferi bitireceğiz. Arif konusunda biz gerekin yaptık. Arif tercihini Antalyaspor'dan yana kullandı. Hayırlı olsun. Cemil'in sözleşmesi bitmişti. Yani kulüple bir bağlantısı yok. Ama biz yinede görüşme halindeyiz. Dış transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Bir gelişme olduğunda bunu spor kamuoyuyla paylaşacağız."

AÇIKLAMALARI SADECE BEN YAPACAĞIM
"Bundan sonra bilgi kirliliğini önlemek için bazı kararlar aldık. Bundan böyle kulüple ilgili açıklamaları sadece başkan olarak ben yapacağım. Bunun dışında kimse açıklama yapmayacak. Bu yönetim kurulumuzun kararıdır. Gerek duyulduğunda ise açıklamalar resmi sitemizden yapılacaktır. Bu konuda basın mensubu arkadaşlarımızın bizlere yardımcı olmasını bekliyoruz. Takımımız 8 Temmuz günü Samsun'da toplanacak ve Nuri Asan Tesislerimizde Teknik Direktörümüz Erhan Altın nezaretinde çalışmalarına başlayacak. 14 Temmuz günü ise yeni sezon kampını Erzurum'da gerçekleştireceğiz." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.