Ankara'da Tekkeköy görüşmeleri

Ankara'da Tekkeköy görüşmeleri
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı, taleplerini iletmesi için bazı bakanlık yetkilileriyle görüştürdü. Demir, "Tekkeköy'ü hak ettiği konuma getireceğiz" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın kendisine ilettiği taleplerin çözümü için devreye girdi. Kültür ve Turizm, Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden randevu alan Demir, Tekkeköylülerin ihtiyacı olan taleplerin doğrudan yetkilisine iletilmesini sağladı.

TOGAR'LA BİRLİKTE ZİYARETLER
Milletvekili Demir, belediyeye yaptığı ziyarette Başkan Hasan Togar'ın kendisine ilettiği taleplerin çözümü için bazı girişimlerde bulundu. Demir, Hasan Togar ile birlikte Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Şencan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan'ı ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Demir, "Tekkeköy Belediyesi'ni ziyaret ettiğimde Belediye Başkanı Hasan Togar, eğitim, sağlık ve kültür konularında bazı taleplerde bulundu. Bende taleplerini iletmesi için ilgili bakanlık yetkilileriyle görüşmesini sağladım. Tekkeköy'ü hak ettiği konuma getirebilmek için gerekeni yapmaya devam edeceğim" dedi.

BAKANLIKLARDAN İSTENEN TALEPLER
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İrfan Şencan ile yapılan görüşmede, ilçede 24 saat hizmet verebilecek ve acil müdahale ile gözlem yapılabilecek bir sağlık merkezi ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile yapılan görüşmede de, Tekkeköy'ün Aşağıçinik, Büyüklü ve Kutlukent'e yapılabilecek liselerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan'dan da, ilçeye bir kültür merkezi yapılması talebi iletildi. Bakanlık yetkilileri, talepleri tek tek not alarak, gerekenin incelenip, yapılabilmesi için gerekenin yapılacağını söylediler.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçe halkının ihtiyaçlarının giderilmesi için kendilerine destek veren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'e teşekkür ederek, "Bakanlıklarda görüştüğümüz tüm yetkililere bizi dinledikleri ve taleplerimizi aldıkları için teşekkür ederiz. Seçildiğimiz günden bugüne Tekkeköy için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah güzel günler Tekkeköy'ü bekliyor" dedi. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.