134 YENİ ÜYE

134 YENİ ÜYE
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'ne Öğrenci Üye kaydı yaptıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezun oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Mühendisliğinde eğitim görmekte olan 134 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üyesi düzenlenen mezuniyet töreni ile mesleğe adım attılar.

Mezuniyet töreninde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Birincisi Enes BİLEN, İkincisi Volkan ÇİNKO ve Üçüncüsü Erman YAYLI, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Birincisi Seda PAPİLA, İkincisi Esra ÜNVER, Üçüncüsü Mehmet SAYGIN'a Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN tarafından hediyeleri verilmiştir.

Mezuniyet Töreni ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak öğrenci üye kaydı yaptıran Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik beraber oldukları dört yıl süresince Üniversite işbirliğiyle “Deneyimler Toplantıları, Teknik Seminer ve Geziler, Staj Yeri oluşturma ve sosyal etkinlikler” düzenleyerek öğrencilerin mesleğe hazırlanma süreçlerine katkı koymaya çalıştıklarını, mesleğe adım atılması ile birlikte meslektaşlara yönelik verilmekte olan hizmetlerin verileceğini ve mesleki hayatları boyunca Oda Üye birlikteliğinin devamına gayret göstereceklerini” söyledi. Süheyla Büyükkal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.