İLKADIM HALK OYUNLARI BÜYÜLEDİ

İLKADIM HALK OYUNLARI BÜYÜLEDİ
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen İlkadım Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu özel gösterisi izleyenleri büyüledi.

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen İlkadım Belediyesi Halk Oyunları yopluluğu özel gecesinde Anadolu'nun dört bir yanına özgü danslarla izleyenleri büyüleyen ekip ayakta alkışlandı. 200 kişilik dev ekip birbirinden özel oyunları ve sahne performansı ile gösteriyi izlemeye gelen konukları adeta mest etti. Necip Değerli şefliğinde sahne alan İlkadım Belediyesi Halk Oyunları ekibi Karadeniz şehirlerinden Samsun, Trabzon, Artvin, Gümüşhane yörelerine ait oyunlar ve gösterilerle özel geceyi unutulmaz kıldı. Katılımın yoğun olduğu geceye İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler & Basın Yayın Müdürü Oktay Çakır, Belediye birim müdürleri ve çok sayıda halk katıldı.

Türkiye şampiyonlarında dereceler almış bir Halk Oyunları ekibinin İlkadım Belediyesi bünyesinde olmasından dolayı onur duyduğunu belirten İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, "Ekibimiz düzenlenen bu özel gece izleyen herkesi adeta büyüledi. Sahne gösterileri olsun, oynanan oyunlar olsun unutulmayacak bir geceydi. Türkiye Şampiyonalarında birincilikler alan bir topluluğun İlkadım Belediyesi bünyesinde olması bizlere onur ve gurur veriyor. Ekipteki herkesi tek tek kutluyorum." dedi. Hacer Kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.