"İLKADIM AK BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİ OLACAK"

"İLKADIM AK BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİ OLACAK"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İlkadım Belediye Başkanı'nı ziyaret etti. Hotar, "İlkadım ilçesi, Erdoğan Tok Başkanımızla AK Belediyeciliğe yakışır hizmetler gerçekleştirecek." dedi.

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere geldiği Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret eden AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar Başkan Tok'u tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, AK İlkadım İlçe teşkilat mensupları, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köseoğlu ve birim müdürleride hazır bulundu.


"DURMAK YOK YOLA DEVAM DEDİK"
Ziyaretten duyduğu memnuyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Samsun'un en büyük ilçelerinden birisi olan İlkadım'da değerli Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar hanımefendiyi ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Göreve geldiğimiz gün koşmaya başladık partimizin kurulduğu günden bu yana söylediğimiz gibi durmak yok yola devam diyerek hızla çalışmalarımıza start verdik. Bizlere bu makamı uygun gören halkımızın yüzünü kara çıkartmayacağız" dedi.

"İLKADIM ÖRNEK OLACAK"
AK Belediyeciliğin örnek olarak gösterileceği hizmetlerin İlkadım'da yapılacağını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, " Halkın teveccühü ile beş yıl aradan sonra tekrar İlkadım Belediye Başkanlığı'na seçilen Erdoğan Tok başkanımızı canı gönülden kutluyor hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım'da AK Belediyeciliğin örnek gösterileceğinden şüphemiz yok. AK Belediyecilik denildiğinde Samsun İlkadım ilçesi akıla gelmesi gerekiyor. Kısa bir süre içerisinde bu da gerçekleşecektir." diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar'a özel çini işlemeli vazo armağan etti.

Nermin BAHADIR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum