KEMİKLERİ SIZLIYOR!

KEMİKLERİ SIZLIYOR!
Çarşamba Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Ayvacık yolu üzerinde ki Yeni Şehir Mezarlığında gerekli önlemlerin alınmamasından dolayı, mezarlar arasında hayvan otlatılmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

3 MEZARLA AÇILDI
Haberexpres'in haberine göre, Çarşamba Belediyesi tarafından 2009 yılı seçim döneminde Yeni Şehir Mezarlığı yapılacağının açıklanmasının ardından yaklaşık 4 yıl sonra hizmete açılan Ayvacık yolu üzerinde ki Yeni Şehir Mezarlığının içler acısı halini gören vatandaşlardan tepkiler artmaya başladı. Çarşamba'nın en büyük mezarlığı olacağı belirtilen ve Ayvacık yolu üzerinde hizmete açılan Yeni Şehir Mezarlığına Ocak ayı için de ilk defin işlemi yapılmış daha sonrasında iki defin daha yapılarak üç mezarla hizmete açılmıştı.
ÖLÜLERE SAYGI YOK MU?
Büyükbaş hayvanlardan oluşan sürünün mezarlıkta otlatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, "Burada bu gün belki bir kaç kişinin, yarın daha fazla sayıda vatandaşın anne, baba, akraba ve ailelerinden hayatını kaybedenlerin mezarları olacak. Mezarlığın bu durumuna sessiz kalınması insanlık değil. Bu manzarayı da görünce şok oluyoruz. Hayvanların nasıl olurda mezarlıklara kadar girebiliyor. Burada herhangi bir bekçi yok, hatta mezarlık duvarı bile yok. Neden yetkililer gerekli önlemleri almıyorlar. Ölülere de saygı kalmadı mı?" şeklinde tepki gösteriyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.