"Engelsiz Atakum İçin Çalışmalarımız Sürüyor"

"Engelsiz Atakum İçin Çalışmalarımız Sürüyor"
19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İşitme Engelli Öğretmenliği Bölümü 3.Sınıf öğrencileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret ederek...

"Topluma Hizmet Projesi" kapsamında ürettikleri engellilere yönelik çevre düzenlemesi projeleri nin uygulanabilmesi konusunda yardım talebinde bulundular.
Atakum'un engelsiz bir kent olması için çalışmalarını sürdürdüklerini, kaldırımları,yolları, çevre düzenlemesini,yapılan tesisleri buna göre oluşturmaya çalıştıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,"İlçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak, üretken, sosyal, kendisine ve çevresine katkı sağlayan kişiler olabilmeleri için projeler geliştiriyoruz. Bugüne kadar sürdürülen rutin çalışmaların haricinde "Engelsiz Yaşam Evleri","Engelsiz Yollar", engelli kardeşlerimizin aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri "Engelli Ürün Satış Noktaları"nı hayata geçireceğiz. Ayrıca onların hayatını kolaylaştıracak,onlara yardımcı olacak her türlü projeyi de dinlemeye,gerçekten uygulanabilir olanları da şartlar oluştuğu takdirde hayata geçirmeye açığız.Sizin projenizi de inceleyeceğim" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.