ANLAMLI PROJE

ANLAMLI PROJE
SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedenyle düzenlediği etkinlikte, engelli ve engelsiz çocuklar bir araya geldi, oyunlar oynadı.

OMÜ Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü 4'ncü sınıf öğrencisi 26 yaşındaki Samet Güren, okul arkadaşları ile düzenlediği etkinlikte engelli ve engelsiz çocukları bir araya getirdi. Canik İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde yaptığı organizasyonun kendisi için ilk sosyal sorumluluk projesi olduğunu ifade eden Samet Güren, "Bu uygulamayı engelli ve engelsiz çocuklarımızı bir araya getirmek için yaptık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şehrin çeşitli yerlerinde zaten kutlanıyor. Biz özel eğitim bölümü öğrencileri olarak 'her çocuk farklı bir renktir' dedik. Bundan yola çıkarak her çocuğun farkını göz önünde bulundurarak, engelli ve engelsiz çocuklarla, aile iş birliği ile böyle bir proje oluşturduk" dedi.

Engelli olan çocuğu için düzenlenen etkinliğe katıldığını söyleyen Serap İncesu ise, "Gençler güzel bir organizasyon hazırlamışlar. Gayretleri için çok teşekkür ediyoruz. Devamını bekliyoruz. Çocukların sosyal alandan faydalanması için buraya geldik" diye konuştu. Organizasyonda palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynanırken, ebru sanatı ile resimler, midilli atları ile gezinti ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.