Kombine Taraftarların Yüzünü Güldürdü

Kombine Taraftarların Yüzünü Güldürdü
Son oynanan Karşıyaka maçında E-bilet uygulamasına geçilmesinin ardından tribünlerin boş kalması Samsunspor yönetimini harekete geçirdi. Kırmızı beyazlı yönetimin Kahramanmaraşspor ve play-off maçında geçerli olacak iki maçlık kombine sistemi Samsunspor'l

TARAFTARIN İSTEDİĞİ OLDU

E-bilet sisteminin uygulamaya girmesinin ardından Karşıyaka maçında tribünlerin boş olması Samsunspor yönetimini harekate geçirdi. Kırmızı beyazlı yönetim Kahramanmaraşspor ve play-off maçında geçerli olacak iki maçlık kombine kart sistemiyle yeniden dolu tribünler önünde maçlarını oynamayı hedeflerken Samsunspor'lu taraftarlar bu uygulamanın ardından büyük sevinç yaşadılar.

İKİ MAÇLIK KOMBİNE MUTLU ETTİ

Bir çok taraftarların E-bilet (Passolig Kart) çıkarmamasının ardından Karşıyaka maçında boş tribünlere oynayan Samsunspor bu uygulamayla Kahramanmaraşspor ve Play-off maçında full tribünler önünde maçlarını oynamak istiyor. Taraftarlar ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla uygulamaya şimdiden büyük destek verdiler. İki maçlık kombine kart sisteminin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.