MHP’li Kılıç: Siyasette kalitenin artması için çalışacağız

MHP’li Kılıç: Siyasette kalitenin artması için çalışacağız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, her alanda olduğu gibi siyasette de kalitenin önemli olduğuna inandıklarını belirterek, “Kalitenin de seçimlerde alınan oy oranları ile bir ilgisinin olmadığına inanıyoruz.” dedi.

Yayınladığı bir basın açıklaması ile gündeme dair açıklamalarda bulunan Kılıç, seçmen tercihlerinin medya, kamuoyu araştırma şirketleri ve iktidardan oluşan muhteşem üçlü tarafından menfi yönde etkilendiğini ve AK Parti lehine sonucun tecelli ettiğine dikkat çekti. “İktidar partisinin gererek ülke genelinde gerekse ilimiz dahilinde görev yapan yetkilileri 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri'nden sonra yaptıkları açıklamalarla Türk Milletinin kendilerine vermiş olduğu desteğe layık olmadıklarını önceden olduğu gibi şimdide göstermişlerdir. Kısacası siyasette kalitenin önemi giderek artmaktadır. Maalesef bu son yerel seçimlerde de bu menfi durum tarafımızdan üzüntü ile gözlemlenmiştir.” diyen Kılıç, “Bizler her alanda olduğu gibi siyasette de kalitenin önemli olduğu gerçeğini hiçbir zaman göz ardı etmedik ve kalitenin seçimlerde alınan oy oranları ile bir ilgisinin olmadığına inandık.” açıklamasını yaptı.

“ÇİN MALLARININ ÇOKLUĞU KALİTELİ OLDUKLARINI GÖSTERMİYOR”

Sayısal çoğunluğun kaliteli anlamına gelmediğini ifade eden Kılıç, “Herkesin bildiği gibi en fazla satılan mallar çoğu taklide dayanan, Çin mallarıdır. Çin malının fazla sattığı herkes tarafından kabul görür ama hiç kimse 'bu mallar kalitelidir' diyemez.” şeklinde konuştu.

Türk-İslam Ülkücülerinin siyasi organizasyonu olan MHP'lilerin görevlerinden bir tanesi de Türk siyasetine her yönden kaliteyi getirmek için çalışmak ve bundan asla taviz vermemek olduğunun altını çizen Kılıç açıklamasını şöyle bitirdi: “Bu tavır Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'den taşra teşkilatlarımızdaki yöneticilerimiz ve hatta üyelerimizde bile görülebilecek kadar nettir. İktidar partisine mensup belediye başkanları yaptıkları açıklama ve uygulamalarla kısa bir sürede kalite sorunlarını ortaya koymuşlardır. Bu yetmezmiş gibi AKP İl Başkanlığı koltuğunda oturan sayın Fuat Köktaş Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için partimizin de adını zikrederek 'umduğunu bulamayanlar ortalığı karıştıracaklar', 'ilk turda işi bitireceğiz' gibi asılsız sözlerle siyasetteki kalite eksikliğini gözler önüne sermektedir. Kaliteden ödün vermeden yolumuza devam ederken piyasadaki bozuk siyasi ürünlere kanmaması için Yüce Milletimizi uyarmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum