KÜÇÜK ÇOCUKLAR SESLERİYLE BÜYÜLEDİ.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR SESLERİYLE BÜYÜLEDİ.
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Gazi Sahnesinde organize edilen 23 Nisan Özel Çocuk Konseri izleyenleri mest etti.

Ney ve bağlama dinletilerinin yanı sıra halk oyunları gösterisinin yer aldığı programda miniklerin 23 Nisan'a özel okudukları şiirler, katılımcılar tarafından büyük alkış topladı. Şiir, ney ve bağlama dinletilerinin icra edildiği, halk oyunları gösterisinin sunulduğu etkinlikte hem kendilerini hem de seyircileri eğlendiren miniklerin performansı göz doldurdu.
Konserin sonunda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan İlkadım Belediyesi

Başkanvekili Mustafa Numanoğlu, " Bugün çok anlamlı ve güzel bir gün yaşadık. Çocuklarımızın bayramını kutluyoruz, ama; yetişkinler gibi bir program yaptılar. Bizleri de eskilere, çocukluk günlerimize götürdüler. Hepsine ayrı-ayrı teşekkür ediyorum. Böyle güzel programı hazırlayan emeği gecen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Konuşmanın ardından çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap hediye eden Başkanvekili Numanoğlu, koro şeflerine ve eğitmenlere çiçek takdim etti. Etkinlik, hep birlikte söylenen 'Benim Memleketim' şarkısı eşliğinde sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.