Terme Akbaş dedi

Terme Akbaş dedi
Terme de bulunan esnaf odaları birleşerek Birlik Başkanlığına aday olan Ahmet Akbaş'a destek verdiklerini belirttiler

Samsun Esnaf Odaları Birliği seçimi öncesinde ilçe ziyaretlerini devam ettiren Başkan Adayı Ahmet Akbaş önceki gün Terme'de düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Terme Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, Evci Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Özdemir, Çarşamba Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Gümüş, Samsun Merkezde bulunan Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz, Hurdacılar Odası Başkanı Nazmi Kaçak, Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Osman Saka, Pazarcılar Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Tüfekçi, Tuhafiyeciler Odası Başkan Yardımcısı Muhammet Atalar ve Canik Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Müdürü Namık Kemal Yayla katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Tuhafiyeciler Odası Başkanı ve Samsun Esnaf Odaları Birlik Başkan Adayı Ahmet Akbaş, "Seçim için yola çıkmadan önce kullandığım bir sözüm vardı, 'Hayırlı bir yola çıkıyoruz. Karalama yapmadan kimseye de asla bir laf söylemem' dedim. Biz hizmet için yola çıktık. Bizim amacımız birilerini karalamak değil yapılanın daha fazlasını ve daha iyisini yapmak. Bizler oturmak için değil projeler üreterek bunları hayata geçirmek için göreve talibiz" dedi.

Akbaş, "18 Mayıs günü yapılacak Esnaf Odaları Birliği seçimleri için çalışmalarımıza uzun bir süredir devam ediyoruz. Samsun Merkezde ve ilçelerdeki odalarımızın desteği ile seçimde birliktelik sağlayarak zaferle çıkmak istiyoruz. Seçimde kazanılacak olan makam hayırlı bir insana nasip olsun. O koltukta tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Biz o makama gelirsek bunları düşünerek çalışacağız. Samsun merkez ve İlçelerde bulunan esnafımızın sorunlarını iyi bildiğimiz ve onların hem enflasyon hem de büyük firmaların altında ezilmeden yaşamalarını sağlamak istiyoruz" diye konuştu.

Akbaş'ın konuşmasının ardından söz alan Terme Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, Ahmet Akbaş'a çıktığı yolda hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, "Biz Terme olarak Ahmet Başkanımızla birlikteyiz. Kendisine söz veriyoruz" diye belirtti. Yaşanan birlik ve beraberliğin devam edeceğini ve birlik içerisinde esnafın daha güçlü olacağını dile getiren Ahmet Akbaş Terme'den aldığı destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm oda başkanlarına ve yönetimine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.