DÜNYAGÖZ DOKTORLARI MİNİKLERE TEDAVİ OLDU!

DÜNYAGÖZ  DOKTORLARI MİNİKLERE TEDAVİ OLDU!
Samsun'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, TED Koleji'nde eğitim gören 10öğrenciDünyagöz Samsun şubesini ziyaret ederek bir süreliğine hekimlerin yerini aldı.

Türkiye Eğitim Derneği (TED) Koleji'nde eğitim gören 10 öğrenci Kolej öğretmenleri eşliğinde 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Dünyagöz Samsun şubesini ziyaret etti. İlk olarak öğrenciler Dünyagöz Şube Müdürü Ayşin Kıvanç eşliğinde, Tıp Merkezi'ni gezme fırsatı buldu.

Aralarında büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen minikler doktor önlüğü giydirilerek doktor koltuğuna oturmanın keyfini yaşadı.
Samsun da23 Nisan etkinlikleri kapsamında başhekimlik koltuğunu bir süreliğine minik Ceren Taslak'a teslim eden Samsun Dünyagöz Başhekimi, onlara verdiğimiz değer apayrı ceren'i gördük ki bugün yepyeni güzel pırılpırıl bir gençlik yetişmekte tüm öğrencilerimizin 23 nisan bayramını kutlarım'' dedi.

Büyüyünce doktor olmak istediğini söyleyen minik Ceren Taslak 23 Nisan olduğu için buraya geldim ve burada Başhekim oldum. Aklımda hiç göz doktoru olmak geçmiyordu ama buraya gelince muayene ettim bundan dolayı çok mutluyum . Burada çok eğlendim. Dünyagöz'e teşekkür ediyorum .dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.