RÖGAR KAPAĞI KAZAYA NEDEN OLDU, BABA- KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

RÖGAR KAPAĞI KAZAYA NEDEN OLDU, BABA- KIZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
SAMSUN'da, yolun ortasındaki tam kapanmamış rögar kapağına çarpan hafif ticari araç, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Ağaçlara takılan aracın sürücüsü Sosyal Bilgiler öğretmeni 57 yaşındaki Cemal Serdar Bostancı ve kızı 12 yaşındaki Ceren Bostancı hafif yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde Samsum'un İlkadım İlçesi Kalkanca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gülsüm Sami Kefeli İlköğretim Okulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Cemal Serdar Bostancı, kızı Ceren Bostancı'yla birlikte 55 TS 322 plakalı hafif ticari araçla ilerlerken, yolun ortasındaki tam kapanmamış ve bir tarafı biraz yukarıda duran rögar kapağını son anda görüp, ortalayıp geçmek istedi. Ancak üzerinden geçtiği sırada kapak aracın egzos kısmına takıldı. Sürücü direksiyon kontrolünü yitirince yolun sağındaki şarampole yuvarlandı. Araç, 3 metre sonra ağaçlara takılarak durabildi. Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan baba- kız kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü Bostancı, cep telefonuyla polisi arayıp kazayı bildirdi, yardım istedi. Cemal Serdar Bostancı, "Rögar kapağı biraz kalkık duruyordu. Üzerinden geçerken kapak egzosa takıldı. Birden direksiyon hakimiyetimi kaybettim" diye konuştu.

Daha sonra ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak kontrolleri yapılan baba ve kızı sağlık durumlarının iyi olması nedeniyle taburcu edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.