ASKERDEN İZNE GELDİĞİ GÜN KAZADA ÖLDÜ

ASKERDEN İZNE GELDİĞİ GÜN KAZADA ÖLDÜ
ASKERDEN izin alarak Samsun'a gelen 21 yaşındaki Bayram Özata trafik kazasında öldü.

Cenazesi ailesine teslim edilen Özata'nın içinde olduğu aracın kazadan saniyeler önce başka bir araçla yarış yaptığı Mobese kameraları tarafından tespit edildi. Yanında bulunan ve ağır yaralanan 16 yaşındaki İsa Benek'in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Kaza, Samsun'un merkez Canik İlçesi Yeni Mahalle Atatürk Bulvarı'nda dün akşam meydana geldi. Askerden izne gelen Bayram Özata, arkadaşı 16 yaşındaki İsa Benek ile 55 AC 595 plakalı otomobille gezintiye çıktı. Otomobil, Mert Irmağı Köprüsü'ne geldiğinde sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kaldırıma çıkıp köprünün demir korkuluklarına çarptı. Çarpmanın da etkisiyle yola savruldu. Kazada ağır yaralanan İsa Benek, çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilden fırlayıp demir korkuluklara çarpan Bayram Özata'nın başı parçalandıktan sonra cesedi ırmağa düştü. Polisler, ırmakta yaptığı aramada Özata'nın baş kısmı parçalanmış haldeki cesedi buldu. Ceset daha sonra otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan kaza yapan otomobil ile başka bir otomobilin kazadan saniyeler önce yarış halinde oldukları ise Mobese kameraları ile tespit edildi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan İsa Benek'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bayram Özata'nın cesedi ise bugün yapılan otopsi ardından ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum