ÇOCUK KULÜBÜ'NÜN HÜNERLİ KONUKLARI

ÇOCUK KULÜBÜ'NÜN HÜNERLİ KONUKLARI
Karadeniz'in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Samsun Piazza'da, minik ziyaretçiler için hizmet veren Çocuk Kulübü'nde, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine uygun aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Aileler alışverişte, çocuklar eğlencede
Aileleri alışveriş yaparken, uzman eğitmenler nezaretinde eğlenerek öğrenen çocuklar, yeni arkadaşlar da ediniyorlar.
Eğitmenler nezaretinde öğreniyorlar:
Her Cumartesi ve Pazar günü hizmet veren Çocuk Kulübü'nde 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlik, çocukların günlük yaşamını hem de hayal dünyasını renklendiriyor. Ebeveynleri kaliteli ve uygun fiyatlı alışveriş fırsatlarından yararlanırken çocuklar da Samsun Piazza'nın 1. Kat etkinlik alanında kurulan Çocuk Kulübü'nde 3 eğitimci-gözetmen eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklere katılarak yeteneklerini keşfetme imkânı buluyorlar.
Hünerlerini sergiliyorlar:
Eğlendirici, eğitici ve öğretici çeşitli oyunlar oynayıp yaşıtlarıyla iletişimlerini güçlendiren çocuklar, sosyalleşmenin de ilk adımlarını atıyor. Çocuk Kulübü'nün minik ziyaretçileri, burada düzenlenen ahşap yapboz, mandala etkinliği ve boyamanın yanı sıra kitap ayracı, çim adamlar, gece-gündüz maskesi yapma gibi el becerilerini geliştiren faaliyetlerde hünerlerini sergiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.