ÖĞRENCİLER ASKERİ BANDO İLE COŞTU

ÖĞRENCİLER ASKERİ BANDO İLE COŞTU
SAMSUN Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı tarafından verilen konserde, Kazım Orbay İlkokulu ile Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.

Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı Bando Takımı, bugün çocuklar için çaldı. Aynı binada ortak eğitim gören Kazım Orbay İlkokulu ve Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, okul bahçesindeki askeri bando konseri ile coştu. Çalan şarkılara eşlik etmeye çalışan öğrenciler, coşkuları ile memnuniyetlerini de dile getirdi. Ellerindeki Türk bayrakları ile ortaya renkli görüntüler çıkartan öğrenciler, bando ekibine de sevgi gösterilerinde bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri nedeniyle böyle bir organizasyonu düzenlediklerini söyleyen İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, şöyle dedi:

"Bu kapsamda İlkadım İlçemiz'de Kazım Orbay İlkokulu ve Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerimize askeri bandonun eğlenceli, bayram coşkusunu yaşayabilecekleri güzel bir konser verildi. Konserimize Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Tahsin Nas katıldı. Öğrencilerimize bu güzel havada bayram coşkusunu hem milli egemenlik ruhuna uygun, hem de çocuk şenliği içerisinde sunduk. Çocuklarımız hoşça çok güzel vakit geçirdiler. Garnizon Komutanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikleri diğer okullarımızda da planlıyoruz. Okullarımızda bayram coşkusunun yaşanmasına devam edilecek."

Konser sonrasında okul öğrencileri, protokol üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.