BAŞKAN EDİS,' İLÇEMİZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK'

BAŞKAN EDİS,' İLÇEMİZ ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK'
Samsun'da.Vezirköprü Zeki Cevher Okulu Öğrencileri Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'i makamında ziyaret etti.Başkan Edis,"Hedefimiz 2023 ve bu arada ilçemiz altın çağını yaşayacak ve bunu başaracak güce sahibiz "dedi.

GÜLÜMSEMELER EKSİK OLMADI
Vezirköprü Zeki Cevher İlköğretim Okulu 4/B öğrencileri sosyal bilgiler dersi kapsamında işledikleri yerel yönetim konusunu yerinde öğrenebilmek için Sınıf Öğretmenleri Naciye İlhan ile birlikte Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'e ziyarette bulundu. Öğrencilerin gelmesiyle farklı bir ortam oluşan makamda gülümsemeler eksik olmadı. Başkan İbrahim Sadık Edis'e yeni görevinde başarılar dileyen öğrenciler sorularıyla Vezirköprü için yapılacak çalışmalar hakkında Edis'ten bilgi aldı.

HALKIMIZLA BİRLİKTE HAREKET ETTİK
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,"2009 yılında yapılan yerel seçimler sonrası halkımızın tehevacu oyu ile belediye başkanı olarak göreve geldim 5 yıl içinde halkımızla birlikte hareket ettim.Vezirköprü'nün tarihi eserlerine sahip çıktım.Bunun yanı sıra sizlerin rahat edebileceği Park ve oyun alanlarını hayata geçirdim.2014 yıllını Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden beni Belediye Başkanı adayı göstermesi sonucunda halkımızın büyük oyları ile seçildim.Kaldığımız yerden itibaren devam edeceğim.Çıkan Büyükşehir Belediyesi yasasıyla birlikte Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz beyefendinin ilçemize yapacağı yatırımlar sonucunda ilklere bilikte imza atacağız"diye konuştu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.