20 YILDA YAPILAMAYAN BORCU 5 YILDA YAPTI

20 YILDA YAPILAMAYAN BORCU 5 YILDA YAPTI
30 Mart yerel seçimleri sonrası halkın teveccühünü kazanarak MHP'li eski başkan Demirtaş'tan belediye yönetimini devralan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Halka gerçekleri anlatarak durum tespiti yaptıklarını ifade etti.

9 BAŞKANIN YAPAMADIĞINI YAPTI
Tok '1994-2009 yılları arasında da Gazi, Yeşilkent ve İlkadım Beldelerinde 9 belediye başkanı görevdeydi. 1994'den bugüne 20 yıl geçti. Üç belde belediyesinin yirmi yıllık toplam borcu 49 milyon 800 bin TL. 2009-2014 süresi içerisinde görev yapan Necattin Demirtaş'ın belediye bıraktığı borç ise, 110 milyon TL. Yirmi yıllık belde belediyelerin toplam borcu ile Necattin Demirtaş'ın dönemi arasında borç farkı ise, 61 milyon TL. ' diye konuştu.

HALK GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK
Halkın vicdanının masumiyet algısıyla son beş yılda yanıltıldığını ifade eden Tok, Kendisinin durum tespiti yaparak vatandaşın beş yıl süresince nasıl bir algıyla aldatıldığını ve yanıltıldığını göstermek istediğini belirtti. “Halkın emaneti olarak gördüğümüz İlkadım Belediyesi tarihinde görülmemiş bir borçla karşı karşıyadır.” diyen Başkan Tok, Bu mevcut durum bir önceki belediye idaresinin nasıl yönetildiğinin işaretidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum