Gaziler Başkan Kul’u Ziyaret Etti

Gaziler Başkan Kul’u Ziyaret Etti
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve Dernek üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve Dernek üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul' u ziyaret etti. Dernek Başkanı Diril Terme ilçesinde Dernek Temsilciliği açılması çalışmalarında Başkan Kul'dan destek talep etti.
Dernek Amaçlarının Yurt içinde ve yurt dışında savaşa fiilen katılmış, işgal kuvvetlerine karşı milli mücadeleye katılmış bulunan eski askerlerin anılarını yaşatmak, Gazi ve dul eşlerinin tanışmalarını temin etmek, dayanışmalarını sağlamak, Sosyal, Ekonomik, Kültürel ve Manevi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak ve üyelerimizin yasalardan doğan haklarını takip edip sonuçlandırmak olduğunu belirten Şube Başkanı Diril “Terme ilçemizde sayısı 130 kadar Gazi ve şehit yakını bulunmaktadır. Kahraman Gazi ve şehitlerimiz için temsilcilik çok önemli. Şube temsilciliği açılması çalışmalarına desteklerini söz veren Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul'a teşekkür ederim.” Dedi.

Şehit ve Gazilerimiz Kıymetlidir
Şehit aileleri ve gazilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “Bu vatan için canlarını hiçe sayarak savaşmış ve bu uğurda gazi olan vatandaşlarımız başımızın tacıdır. Vatanseverlerimizin kanları ile sulanan ve cesaretleriyle korunan bu şanlı topraklar, bizlere onların emanetidir. Biz emanete sahip çıkmak adına her türlü sözü veriyoruz. Bu bizim görevimiz, boynumuzun borcu. Peygamberimizin dediği gibi sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Vatanımız için mücadele etmiş insanlar ve yakınları olarak sizlerle her zaman birlikte olmak tek arzumuz.'' İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.