ANNESİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

ANNESİNİN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ
SAMSUN'un Havza İlçesi'nde babasıyla birlikte hayvan alım satımı yapan 17 yaşındaki E.K., iddiaya göre annesi S.K. ile uygunsuz halde yakaladığı komşuları A.Ş.'yi tüfekle sırtından vurarak öldürdü.

Samsun'un Havza İlçesi'nde dün gece meydana gelen olayda, babası şehir dışına hayvan almaya giden E.K., iddiaya göre annesi 38 yaşındaki S.K. ile komşuları evli 5 çocuk babası 45 yaşındaki A.Ş.'yi evlerinin önündeki kanepede uygunsuz halde yakaladı. E.K. eve girip duvarda asılı olan av tüfeğini alarak A.Ş.'ye ateş etti. A.Ş., sırtına isabet eden saçmalarla olay yerinde öldü.

S.K. daha sonra ağabeyleri Ç.K.ve B.K.'yı cep telefonuyla arayıp olayı haber verdi. Ağabeylerinin eve gelmesiyle 3 kardeş cesedi evlerinin 400 metre ilerisindeki boş bir tarlaya bıraktı.

'KOYUN ÇALMAK İSTERKEN VURDUM' DEDİ

Daha sonra E.K. jandarmayı arayıp, evlerinin yakınındaki ahırdan koyun çalmak isteyen bir kişiyi vurduğunu söyledi. Jandarma olay yerine gelerek inceleme yaptı. İncelemenin ardından ceset otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Evin önündeki kanepede kan lekesi bulan jandarma tekrar sorgulayınca E.K. olayı itiraf etti. İtirafın ardından üç kardeş ve anne gözaltına alındı. Jandarmadaki sorguları tamamlanan anne ve oğulları bugün adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.