"Halka Karşı Şeffaf Olacağız"

"Halka Karşı Şeffaf Olacağız"
AK Parti Atakum Ailesi'ni buluşturan yemek, Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde, Ak Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, il başkan yardımcıları, AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin,...

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kadın,gençlik kolları yöneticileri, mahalle temsilcilerinin,sandık sorumlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Yemek sonrası bir konuşma yapan AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin,"Seçim boyunca emeğini,alın terini zamanını harcayarak bize destek v eren SKM'deki çaycıdan, mahalle temsilcilerimize, yönetim kurulu,gençlik ve kadın kolları üyelerimizden, İshak Başkanımıza, Yusuf Ziya Başkanımıza, Fuat Başkanımıza, kadar sonsuz teşekkür ediyorum" derken, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise, " İlçe başkanımız teker teker tüm teşkilata teşekkür etti ama kendisine teşekkür etmeyi unuttu. Sizler adına ona ben teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımız Samsun'a geldiğinde bana "hadi göreyim seni bitir şu işi" demişti, O'na yakışır bir şekilde seçimi tamamlamanın, alnını açık, başını dik tutmanın gururunu yaşıyoruz. Teşkilatımızın her kademesinde yer alan arkadaşlarımız,görevi ne olursa olsun inançla,azimle çalıştı. Biz devraldığımız Atakum Belediyesi'ni çok değerli AK Parti Ailesi ile birlikte güç birliğimize devam ederek, layık olduğu yere getireceğiz. başaracağız. 30 Mart'a kadar nasıl birlik ve beraberlik içinde çalıştıysak, bundan sonra aynı kenetlenme ile Atakum'un geleceğini birlikte inşa edeceğiz. 55'de 55 dediğimiz projelerin hayata geçirilmesi Atakum için çok önemlidir. Bunun için gece gündüz çalışıyor, hangi noktalarda ne projesini hayata geçireceğimizi planlıyoruz. Biz Atakum Belediyesi'nin bütçesini halkın yararına en iyi, en faydalı şekilde nasıl değerlendiririz onun hesabını yapıyoruz. Bu konuda halkımızı bilgilendirmeye,aydınlatmaya yönelik bir takım çalışmaların da içindeyiz. E-Belediye çalışmaları bittiğinde artık isteyen herkes belediye ile ilgili ihaleleri,ne alınıp,ne satıldığını bu sistem üzerinden takip edebilecektir. Bunu yapacağız çünkü biz şeffaflık sözü verdik ve bu sözü tutacağız" diye konuştu.

AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş ise, " 30 Mart'ta önemli bir karara hep birlikte imza attık. Türkiye'nin geleceğini yeniden, hep birlikte şekillendirdik. Bu başarıya inanan, başaracağım diye yola çıkan, asla tereddüt yaşamayan, seçim akşamına kadar sandıklarını terk etmeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu başarıya giden yolda mutlaka olmazsa olmaz, yapılmaz ise başarı sağlanamaz denilen bazı temel işler vardır.Bunlar, koordineli bir biçimde ekip halinde çalışmak, hedefi iyi belirlemek, inanmak ve çok çalışmaktır. Bunların hepsini bir araya getirdiğiniz de başarıyı mutlaka yakalarsınız. Biz teşkilatlar olarak, Atakum dahil olmak üzere Samsun'un 17 ilçesinde aynı inançla, aynı kararlılıkla, aynı şuurla, aynı hedef anlayışı ile hareket ettik. Rabbim bizi mahcup etmedi. 17 ilçenin 16'sını, AK Partili belediyecilik anlayışını, hep birlikte hakim kıldık. Hayırlı uğurlu olsun.Bu süreç içinde sahayı iyi takip ettik, araziyi iyi analiz ettik. 27 Mart'ta Atakum'da yaptığımız büyük miting de, İshak Taşçı kardeşimize "belediye başkanlığın hayırlı olsun" dediğimde ezbere konuşmadım. Onu inanarak, bilerek, sonucu görerek söyledim. Gerçekten seçim sürecinde tüm teşkilatlar Atakum'da iyi çalışma yaptı. Atakum ya kazanılacak, ya kazanılacak dedik.Peki bu süreçte yapılması gerekenleri yapamayan partiler ne yaptılar, kapılarına kilit vurdular. Hatırlayın, seçim meydanlarında kıyamet koparanlar, AK Parti'yi Atakum'da üçüncü parti gösterenler, kendisini birinci parti ilan edenler, 30 Mart'tan itibaren piyasada yoklar, onlar için kayıp ilanı verdik. Teşkilatımızın değerli üyeleri, bu başarı yaklaşık 1,5 yıllık bir çalışmanın eseridir. Sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz ilçe danışma toplantıları, yönetim kurulu toplantıları, sandık yönetim kurulu toplantıları , sandık müşahitlerinin tamamlanması, eğitimlerin gerçekleştirilmesi muntazam olarak yapılarak bir hedefe kilitlenmeye gayret gösterildi. Kolay bir iş olmadı, fakat seçim sürecinde bütün teşkilatlarımız üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Bu disiplinli ekip çalışmasının sonucu da sandıklara yansıdı. Alınan bu büyük başarı ile birlikte, AK Parti'yi hallaç pamuğu gibi atacaklarını ifade eden, paralel yapı, MHP, CHP ve diğer unsunlar, hiç bir şey olmadıklarını, bu toplumda itibarlarının bulunmadığını, 30 Martta bir kez daha anladılar."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.