EYÜP GÜLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EYÜP GÜLER ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Samsun Bakkallar Birliği Oda Başkanı Eyüp Güler, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na adaylığını Bafra ilçesinde açıkladı.

18 Mayısta yapılacak olan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na adaylığını Bafra Şehir kulübünde akşam yemeğinde açıklayan Eyüp Güler Oda Başkanlarından destek istedi. Yemeğe 11 oda başkanı ile gelen Güler'e Bafralı Oda Başkanlarından destek geldi.

Yemekte konuşan Güler " Çarşamba'dan 11 oda Başkanı Samsun'dan 10 oda Başkanı arkadaşımız Havza'dan 2 oda burda. Salıpazarı, Alaçam, Kavak, Ladik burada bizimle birlikte buraya gelerek birlik beraberliğimizi tam kaynaştıralım dediler. Bu kıvılcım kendiliğinden başlayan bir kıvılcım oldu. Bunun semeresi olarak 2 Hafta önce Samsun'da yapılan Samsun Sinop İlleri Esnaf Kooperatif Bölge Birliği'nde yaşadık. Seçildiğim zaman o kutsal görevi bana verdiğiniz takdirde sizlere layık olmaya çalışacağım, 24 senedir seçimlere girmedim hiç heyecanlanmadım ama 2 gündür Genççakır'la görüştüğümde Bafra'ya gel açıkla dediğinden beri bende bir heyecan var. Her zaman acımız sevincimiz bir olacaksa, gecenin 2'sinde beni evimden arıyacaksanız ben varım. Metin Çakır ağabeyim varken benim çıkmam ayıp olur, Bafra'ya gelmem ayıp olur ama aday olmayacağını kendi açıkladı. Ben yine kendisine sordum ve Samsun'da var olan 71 oda başkanından 46 oda başkanı bana evet dedi. Oda başkanlarının görüşlerini alarak şuanda buradayım. 18 Mayıs'ta yapılacak olan Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na adaylığımı açıklıyorum " dedi.

Yemeğe katılan oda başkanları Güler'in konuşmasının ardından Adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek destekliyoruz mesajı verdiler. Sevgi Gümüşlü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.