METRO HOLDİNG'TEN TOPALOĞLU VE TOGAR'A ZİYARET

METRO HOLDİNG'TEN TOPALOĞLU VE TOGAR'A ZİYARET
Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Haluk Tan ve Vanet Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni ziyaretlerini sürdürüyor. Çepni ve Tan, Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Toga



Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Haluk Tan, Vanet Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni, Metro Travel Karadeniz Bölge Müdürü Defne Figen Aslan ve Metro Grup Karadeniz Bölge Basın Danışmanı Recep Söylemez ziyaretleri kapsamında Ondokuzmayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret ederek firma ürünleri hakkında bilgiler verdi.

Çeyrek asırdır Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan Metro Holding A.Ş yatırımlarından olan Metro Turizm Org. A.Ş'nin yanısıra , çeşitli sektörlerde ülkeye kazandırdığı kurumların arasında Vanet Gıda A.Ş'ninde katılması ile et sektöründe Türkiye pazarında büyük bir boşluğu doldurduğuna dikkat çeken VANET Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Çepni; "Vatandaşlarımız Metro Grup'un sadece bir otobüs firması olduğunu düşünüyor. Ancak Metro Grup gıda sektöründe de oldukça iddialı bir şekilde yerini aldı. Vanet Gıda A.Ş. ürünleri doğu bölgelerinde pazar payının yüzde 60'ına hakim durumda. Ürünlerimiz doğu bölgesinde en çok tercih edilenler arasında. Biz Karadeniz Bölgesi'nin önemini bildiğimiz için ürünlerimizin bu bölgelerdede tanınması için çalışmalarımıza başladık. İlerleyen süreç içerisinde Vanet Gıda A.Ş. ürünlerini marketlerin raflarında görebileceksiniz" dedi.

Avrasya Terminal İşletmeleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Haluk Tan, Avter A.Ş iştiraki olarak üretim yapan Bostan Tarım A.Ş'nin çalışmaları hakkında belediye başkanlarına bilgi verdi. Topraksız naturel domates yetiştiriciliği anlamında bir marka olduklarına dikkat çekerek, şunları söyledi; "Metro Grup çatısı altında faaliyet gösteren Bostan Tarım A.Ş'nin ürünü olan domateslerimiz lezzet ve kokusu ile adeta bir köy domatesini andırıyor. Domates üretiminin yüzde 90'ını ihraç ediyoruz. İç pazardan gelen taleplerde oluyor. Bu taleplerede yakın zamanda yapacağımız ek yatırımlar ile kapasitemizi artırarak cevap vermeye başlayacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.