" Hz. Peygamber Efendimiz Bizim Rehberimiz"

" Hz. Peygamber Efendimiz Bizim Rehberimiz"
Kadifekale Mahallesi Kızılcıkdibi Camiinde yapılan kutlu doğum haftası programında konuşan Başkan Tok, Hz. Peygamberin tüm insanlığın rehberi ve ışığı olduğunu kaydetti.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Müftülüğü tarafından Kızılcıkdibi Camiinde gerçekleştirilen kutlu doğum programına katıldı. İlçe Müftüsü Yahya Polat, Kadifekale Mahalle Muhtarı Güven Akan ve mahalle sakinlerinin katıldığı programda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ümmeti olmaktan onur ve gurur duyduğumuz, Hz Peygamberin 1443. doğum yıldönümünün çeşitli organizasyon ve etkinliklerle anılması ve hatırlanmasının son derece önemli olduğunu kaydetti.

BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Böyle bir programda bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Cenabı hakka da hamd ediyorum. İki cihanın peygamberi Hz. Muhammed (S.A. V) ümmeti olmaktan dolayı şanslıyız. Burada ki etkinliğe katkıda veren hoca hanıma, dernek yöneticilerine, öğrencilerimize bu hazırlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlik, çalışma, faaliyetlere belediye olarak her zaman destek olacağız. Geçmiş belediye başkanlığımız dönemimizde de bu tür etkinliklere her zaman katkıda bulunduk. İnşallah, bu tür katkılarda bulunmayada devam edeceğiz. Kutlu doğum etkinlikleri tüm Türkiye' de Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından organize edilen her yıl ve haftalarca kutlanan Peygamber Efendimizi tanımaya vesile olan bu etkinliklerde emeği geçen başta İlçe Müftümüz Yahya Polat'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PASTA KESİLDİ

Programın sonunda Hz. Peygamberin Dünyayı şereflendirdiği 1443. doğum yıldönümü anısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat ve Kadifekale Mahalle Muhtarı Güven Akan birlikte pasta kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.